nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 52 m2

Zborovská, Jince, okres Příbram

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte dostupnou nemovitost za rozumnou cenu? Hledáte něco zajímavého, neobvyklého, čerstvě zkolaudovaného, vonícího novotou a přesto chcete zůstat kousek od Prahy, Berouna, Příbrami, nebo Dobříše? A co takhle dvoupokojový byt s kuchyňským koutem, koupelnou s toaletou, předsíní, komorou a balkonem o velikosti 52 m2.

Celý byt je orientován na západní stranu a umíte si představit ty nádherné letní večery s výhledem na západ slunce? Vstup na prostorný balkon je jak z obývacího pokoje, tak i z ložnice. Mezi největší výhody tohoto bytu patří bezesporu to, že je právě teď dokončen a čeká jenom na to, až zapojíte svoji fantazii a kreativitu a přizpůsobíte si ho svým potřebám. Můžete si vybrat kuchyňskou linku na míru přesnou vašim představám a zvolit si kolik a jakých skříní do bytu připravíte, podle toho, jak budete byt používat.
K bytu náleží zděný sklep v přízemí a nechybí tady ani kočárkárna. Možnost bezproblémového parkování je kolem domu.

Dnes více než kdy předtím je velmi důležitá energetická náročnost domu a tento dům je opravdu nenáročný. Spadá do třídy B což je velmi úsporná.

Jince jsou městys ležící v okrese Příbram ve Středočeském kraji, v brdském údolí řeky Litavky ohraničeném vrchy Koníčkem, Ostrým, Plešivcem a Pískem, asi 11 km severně od města Příbrami.
Vášniví cyklisté jistě ocení nedalekou a velmi oblíbenou cyklostezku č. 302 a milovníci koupání budou nadšeni z přírodního koupaliště. V místě je škola, školka, obchod, lékař, sportoviště a další občanská vybavenost.

V Jincích je velmi dobrá dopravní dostupnost. Jezdí tu autobus i vlak a autobusová zastávka je od domu vzdálena jen pár minut pěšky. Na vlak dojdete za 13 minut.

Zavolejte si o více informací ještě dnes! Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme. Těším se na prohlídku s Vámi

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7883974
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Zborovská, Jince, okres Příbram
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 52 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Výtah: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano