nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 59 m2

Spolková, Brno, Zábrdovice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Klidné bydlení v centru Brna - Nabízíme prodej světlého bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v lokalitě, Brno-Zábrdovice. Byt o celkové ploše 59m2 se nachází ve 2.NP s klidným výhledem do vnitrobloku, vnitroblok je rovněž možné využívat vlastníky bytu např. na letní grilování či klidné venkovní posezení, výška stropu v bytě činí 3,15m díky čemu celý byt působí světlým a vzdušným dojmem a umožňuje využití prostoru se spaním na patře, k bytu patří vlastní zastřešený balkón (1,6x5,5m) V bytě se nachází nový kotel a nová okna.

Cihlový dům je ve skvělém udržovaném a čistém stavu, byl postaven na konci 19. století. V roce 2000 proběhla celková rekonstrukce.

Dům se nachází ve skvělé vzdálenosti od centra města a je tak ideální volbou jak pro vlastní bydlení tak i pro investici,
V blízkém okolí se také nachází stezka podél Svitavy, kudy se můžete vybrat na hezkou procházku, nebo na kole po cyklostezce zamířit do Bílovic nad Svitavou.
Kompletní občanská vybavenost: kavárna, restaurace, pizzerie, Dětská nemocnice, Matěřská i Základní škola, kadeřnictví, květinářství, sportoviště, dětské hřiště, obchody Albert, divadla, nově vznikající čtvrť Nová zbrojovka. kompletní dopravní dostupnost

Celkem: 4 990 000 Kč
ID inzerátu: 7879027
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Spolková, Brno, Zábrdovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 59 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 2. podlaží
Terasa: ano