nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 50 m2

5. května, Kolín, Kolín II, okres Kolín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 265 300 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Bytový dům v ulici 5. května
Projekt bytového domu v ulici 5. května má platné stavební povolení se zahájením výstavby 09/2021 a termínem dokončení 06/2023.
V domě nabízíme rozmanitou skladbu bytů od malometrážních 1+kk (od 25 m2) až po luxusní střešní byty 4+kk (více než 100 m2). Většina bytů má lodžii či terasu.
Bytový dům se nachází na nárožní parcele ulic 5. května a Na Pustině. Budete bydlet v lokalitě s dostupnou občanskou vybaveností (v blízkosti projektu se nachází obchodní dům Tesco, lékárna a pošta), která je umístěna v blízkosti centra města, zároveň však disponuje dostatkem zeleně. Jen pár set metrů od projektu se nachází vlaková zastávka, která, stejně jako pozemní komunikace vedoucí z Kolína do Prahy, zajišťuje skvělou dopravní dostupnost do hlavního města. V projektu jsou použity vysoce kvalitní stavební materiály, značkové dlažby a vybavení koupelen. Dům je energetický úsporný s dostatkem podzemních parkovacích stání, sklepních kojí a další infrastruktury pro komfortní bydlení.
V bytovém domě nabízíme byt v dispozici 2+kk o celkové výměře 49,6 m2 + lodžie 4,2 m2. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží s orientací oken na západ.

Celkem: 4 265 300 Kč
ID inzerátu: 7876720
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: 5. května, Kolín, Kolín II, okres Kolín
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 50 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Výtah: ano
Voda: ano
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano