nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 76 m2

Uhlířov, okres Opava

3 894 108 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Popis
V rámci nového developerského projektu vám v nabídce k prodeji představujeme nový rodinný dům v obci Uhlířov, jež je od Opavy vzdálena pouhých 5 kilometrů (5 minut autem). Realizace výstavby zmíněného domu o dispozici 4kk a podlahové ploše 76 m2 je možná v době od 10/2023 do 6/2024.
Základní informace k domu: materiál obvodového zdiva a vnitřních příček - Keramzit, okna plastová - 6 komor s izolačním trojsklem, zateplení 20 cm polystyrenem, vnitřní rekuperace, vodní podlahové vytápění po celé ploše, střecha valbová - trámová. Výstavba celého domu od A do Z trvá pouze cca 3 měsíce.
Dům se nabízí k výstavbě a k prodeji bez pozemku. Vybrat si ale můžete pozemky, které jsou samostatně k prodeji, v tomto případě s výměrou 604 m2 až 975 m2 a jsou dle územního plánu určeny k výstavbě rodinných domů. V současné době probíhá příprava sítí, komunikací (cesty a chodníky), veřejného osvětlení a předpokládaný termín dokončení a kolaudace sítí se plánují na závěr tohoto roku (cca 10 až 11/2023). Veškeré sítě pro výstavbu rodinného domu budou připraveny na každém pozemku (voda, kanalizace, elektřina). Tento či jiný typ rodinného domu Vám můžeme postavit i v jiné lokalitě, pokud si například vyberete jiný pozemek v jiném regionu.
Budoucí majitelé stavebních pozemků vyrůstajících v okrajové části obce, klidné lokalitě obklopené přírodou, zajisté přivítají blízkost mateřské školy, kulturního domu i sportovního areálu. Vlastní pozemek, rodinný dům, terasa a zahrada, to vše je prostor, který je možno si upravit podle svých představ. Pro více informací kontaktujte makléře. Vizualizace okolí je pouze ilustrativní.
V balíčku služeb spojených s prodejem nemovitosti nabízíme i kompletní servis pro případ financování hypotékou. Neváhejte tedy s prohlídkou, těšíme se na vás!

Celkem: 3 894 108 Kč
ID inzerátu: 7917728
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Uhlířov, okres Opava
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: projekt
Užitná: 76 m2
typ: montovaný
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí