nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 751 m2

Lesní Hluboké, okres Brno-venkov

3 390 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize RK 5% + DPH

V zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek v obci Lesní Hluboké, která je vzdálená 25 km severozápadně od Brna. Pro svůj dobrý dojezd do centra Brna, kdy jízdní doba je 20 min. je pozemek velmi atraktivní.

Stavební parcela s výměrou 751 m2 a s uliční šíří cca 17 m se nachází na okraji obce, je orientována na jihovýchod a je ve velmi mírném svahu. Dle územního plánu se zde může postavit přízemní rodinný dům s obytným podkrovím. Elektřina, voda i kanalizace je u hranice pozemku a k dispozici je i projekt na přípojky, včetně stavebního povolení.

Lesní Hluboké je obec v okrese Brno-venkov a rozkládá se na okraji přírodního parku Údolí Bílého potoka a zároveň v blízkosti sjezdu z dálnice D1 u Devíti Křížů.

Obec se svým krásným okolím skýtá řadu možností v turistickém i sportovním vyžití. V letním období je k dispozici návštěvníkům sportovně relaxační areál Azuro, dále pak tenisové a fotbalové hřiště a pro děti řada dětských atrakcí. V okolí je spousta krásných lesů, které jsou rájem pro houbaře a vybízí k pěkným procházkám a odpočinku. Větší obchody jako např. Lidl a Penny jsou v nedaleké Velké Bíteši nebo v Rosicích.

Pokud Vás nabídka zaujala neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Celkem: 3 390 000 Kč
ID inzerátu: 7940444
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 05433647
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Lesní Hluboké, okres Brno-venkov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 751 m2

Kontakt na prodejce nemovitostí