nezadáno
ne

Horní Dunajovice, prodej podílu 1/6, sady a vinice, 1157 m2 - pozemek

Horní Dunajovice, okres Znojmo

142 030 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně pro Vás máme skvělou cenovou nabídku - ke koupi je pozemek, který je vhodný pro pěstování vinné révy a vytvoření vlastního vinařství. Tento pozemek se nachází v malebném regionu obce Domčice, který je znám pro svou vinařskou tradici a příznivým klima pro vinohradnictví. Prodej pozemku je ideální příležitostí pro zájemce o vinařství.
Plocha pozemku je 1157m2 a je rozparcelován do dvou částí Viniční trati Frédy. Není třeba se starat o problematické terény, protože pozemek je dobře přístupný, dostanete se na něj po polní cestě vzdálené asi 600m od obce Domčice.
Okolní krajinu zdobí malebné vinice a zemědělská pole, což přispívá k pohodové a klidné atmosféře, která je důležitá pro tvorbu kvalitního vína. V blízkosti se nacházejí také malé vinařské usedlosti, které mohou sloužit pro propagaci Vašeho vlastního vína a rozvoj turistického ruchu.
Vlastnictví tohoto pozemku Vám otevírá nespočet možností pro rozvoj Vašeho vlastního vinařského podnikání. Můžete vytvořit vlastní značku vína, rozšiřovat své know-how v oblasti vinohradnictví a získat prestižní místo na vinařské mapě daného regionu.

Pokud jste zájemce o vinařské řemeslo a hledáte vhodný pozemek pro vytvoření vinařství, potom je tento pozemek skvělou volbou. Můžete se těšit na práci v harmonii s přírodou, načerpat inspiraci z vinných tradic regionu a nabídnout kvalitní víno svým zákazníkům.

Pro více informací kontaktujte realitního makléře.

Celkem: 142 030 Kč
ID inzerátu: 7938082
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Horní Dunajovice, okres Znojmo
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Ostatní
Plocha: 1157 m2

Kontakt na prodejce nemovitostí