nezadáno
ne

Prodej bytu 1+kk, 43 m2

Betlémské náměstí, Praha, Staré Město, Praha 1

8 400 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Mimořádná investiční nabídka prostorného, slunné bytu 1kk (43m2) v osobním vlastnictví po kompletní rekonstrukci (2008) zachovávající určité původní prvky, se nachází ve třetím podlaží historické budovy v klidné a romantické lokalitě s působivým geniem loci v historickém centru Prahy 1 - přímo na Betlémském náměstí, jehož dominantou je Betlémská kaple. Na romantické atmosféře slunného bytu dodávají okna poskytující působivé, romantické výhledy na střechy domů původní historické architektury Betlémského náměstí a přímý pohled na Betlémskou kapli.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce pro české i zahraniční klientely po nájemních bytech v této lokalitě.

Příjemná dispozice bytu s původními prvky zahrnuje vstupní chodbu ze které je přístup do hlavní místnosti, dále do koupelny. Prostoru dominuje otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou a krásnými výhledy na Betlémskou kapli.

Vybavení zahrnuje původní repasované parkety, špaletová okna, kuchyňskou linku, vytápění plynovým kotlem, byt má zabezpečovací zařízení, domovní telefon. Zabudované šatní skříně v chodbě.

Prestižní adresa v centru Prahy, v srdci Starého města a mnoha vyhledávaných restaurací, trendy bister, barů, bohaté možnosti kulturního i společenského vyžití. Zároveň v těsné blízkosti významných historických památek. Zcela ojedinělou je nabídka v této lokalitě, která vyniká veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností (jen pár minut chůze od zastávky tramvají a stanice metra Národní třída, Můstek a Staroměstská.)

Velmi nízké poplatky za provoz bytu 2 960,- včetně fondu oprav a energii. ID nemovitosti HMA1738-0001.

Celkem: 8 400 000 Kč
ID inzerátu: 7940335
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: HMA1738-0001
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Betlémské náměstí, Praha, Staré Město, Praha 1
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 43 m2
Obytná: 43 m2
Užitná: 43 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 3. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ domu: Vícepatrový
Dostupnost pozemku:

Kontakt na prodejce nemovitostí