nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 56 m2

Valouškova, Brno, Bystrc

4 200 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize včetně právního servisu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt o velikosti 2 + 1 v panelovém domě v žádané lokalitě na ulici Valouškova v Brně Bystrci. Celková podlahová plocha bytu činí 56 m². Nemovitost je v osobním vlastnictví a předností tohoto bytu jsou dva neprůchozí pokoje s další menší samostatnou místností, která může posloužit jako šatna.

Byt se nachází v 3. NP revitalizovaného panelového domu a velkou výhodou bytu je jeho původní stav, což nabízí novým majitelům možnost si byt zrekonstruovat dle svých představ. Součástí bytu je zasklená lodžie o velikosti 4,94 m² a k bytu dále náleží sklep o velikosti 2,23 m².

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost v blízkosti, včetně škol, školek, obchodů a restaurací. Výhodou je také blízkost přírody a Brněnské přehrady a spousta dalších možností vyžití venkovního prostoru pro rekreaci a sportovní aktivity.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám poskytnout další informace a domluvit termín prohlídky. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 200 000 Kč
ID inzerátu: 7940269
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20530
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Valouškova, Brno, Bystrc
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 56 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 3. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí