nezadáno
ne

Pronájem bytu 3+1, 85 m2

Pod Záhorskem, Plzeň, Severní Předměstí, okres Plzeň-město

18 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +provize RK 20000,-Kč, + zálohy na energie

Jaké jsou Vaše priority na bydlení?Hledáte městské bydlení,protože potřebujete být v dosahu MHD, centra města nebo být za pár minut na sportovišti?V takovém případě je nabídka určená přímo pro Vás.Právě teď nabízím k pronájmu kompletně zařízený byt s dispozicí 3+1 s lodžií a prostornou komorou přímo v bytě o výměře 85 m2 v 1.patře rekonstruované cihlové budovy v Plzni - Severní Předměstí,ulice Pod Záhorskem. Nabízený byt prošel kompletní zdařilou a vkusnou rekonstrukcí. V bytě byla v rámci rekonstrukce kompletně vyměněna elektroinstalace, voda - v plastu, byla rekonstruována koupelna a instalovány podlahové krytiny, osvětlení aj..

Byt je dispozičně rozdělen na kuchyni s jídelnou. Dále pak na samostatné pokoje: obývací pokoj se vstupem na lodžii, ložnici a dětský pokoj. Kuchyňská linka je vybavena elektrickou varnou deskou a digestoří, v lince je umístěna myčka na nádobí a pračka, mikrovlnná trouba, dále můžeme v kuchyni nalézt lednici s mrazákem a elektrický bojler na ohřev teplé vody. Prostorná ložnice. Poslední z pokojů je dětský pokoj nebo pracovna. V bytě se nachází velká komora na šaty nebo úklidové prostředky. Koupelna se sprchovým koutem. Toaleta je samostatně. V celém bytě jsou nadmíru umístěná stropní svítidla. Ve většině pokojů a kuchyni je umístěná televize. Na podlahách je položen kvalitní koberec. Do bytu je přiveden internet a TV.

Byt je velmi prostorný a moderně vybavený. Teplo zajišťuje systém dálkové dodávky z teplárny. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. Do pokojů je přiveden internet i TV, v oknech jsou zatemňovací závěsy a osazené vnitřní žaluzie. Parkování je možné na veřejných parkovacích místech okolo domu. Společné prostory jsou čisté, udržované.

Platby za měsíc: nájemné ve výši 18.000,-Kč, zálohy na veškeré energie ve výši 4.000 -5.000,-Kč (dle počtu osob), plyn a elektřina se převádí na nájemce, vratná kauce ve výši 36.000,-Kč, provize makléřce 20.000,-Kč.

Bytový dům se nachází v plzeňské městské části Severní Předměstí, kousek od centra města - náměstí Republiky, stejně tak od tramvajové zastávky či sportoviště, restaurací, pošty, nákupního centra Kaufland a přilehlých obchodů. Velmi dobrá je dopravní dostupnost od historického centra města.

Výhodou této nabídky je skutečnost že byt je kompletně zrekonstruovaný a kompletně vybavený, jen se nastěhovat. A beze sporu je skvělé umístění domu nedaleko centra města i odpočinkové zóny kousek od soutoků řek Mže, Radbuzy a Berounky.

V případě Vašeho zájmu neváhejte kontaktovat makléřku Michaelu Bastlovou, předá Vám informace a zajistí prohlídku tohoto bytu.

Celkem: 18 000 Kč
Poznámka k ceně: +provize rk 20000,-kč, + zálohy na energie
ID inzerátu: 7940084
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Pod Záhorskem, Plzeň, Severní Předměstí, okres Plzeň-město
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 85 m2
Užitná: 80 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 1. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Internet: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí