nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 270 m2

Hlohová, Žďár nad Sázavou, Žďár nad Sázavou 5, okres Žďár nad Sázavou

9 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize a právních služeb

Hledáte prostorné bydlení ve vyhledávané lokalitě Žďáru nad Sázavou? Tak tu pro Vás něco mám!

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o celkové ploše 270m2 s menší zahradou o rozloze 187 m2 ve Žďáře nad Sázavou. Dům se nachází v ulici Hlohová v lokalitě „Vysočany". Objekt je podsklepený se dvěma nadzemními podlažími a kompletně využitém podkroví. Tento dům prošel v roce 2009 rozsáhlou rekonstrukcí, během níž bylo zmodernizováno podkroví, koupelna, WC, rozvody topení a vody a také kuchyně. V roce 2013 byla provedena další vylepšení, konkrétně výměna oken a garážových vrat. Nemovitost je napojena na veškeré veřejné sítě a to rozvody elektro, vodovod, kanalizace a plyn. Stavba byla budována v létech 1975-1978

Dispozice:
1.P.P - se nachází velká garáž s dílnou s průchodem do přilehlé zahrady. Dále se zde nalézá vytápění a ohřeb vody s plynovým kotlem.

1.N.P. - předsíň se šatnou, prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a vchodem do nového přistavěného přístavku. Dále se zde nachází samostatné WC a z obývacího pokoje je vstup na balkón.

2.N.P. - dřevěným schodištěm se dostaneme do menší haly se vstupem do koupelny s WC a tří pokojů z nichž jeden je vybaven balkónem do ulice a druhý je vybaven balkónem do zahrady.

Podkroví - vybaveno pokojem pro hosty, obývacím pokojem a místností vybavenou kuchyňskou linkou.

Ve městě Žďár nad Sázavou je veškerá občanská vybavenost (OU, mateřská a základní škola, obchod, lékař, veterinární ambulance, MHD a další…). Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám taktéž zařídím na míru dle Vašich potřeb. Pro více informací volejte makléři. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 9 000 000 Kč
ID inzerátu: 7940025
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20448
Stát: Česká republika
Kraj: Vysočina
Lokalita: Hlohová, Žďár nad Sázavou, Žďár nad Sázavou 5, okres Žďár nad Sázavou
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 270 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Zahrada: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí