nezadáno
ne

Nabízíme k pronájmu prostory 191m2 Slezská Orlová - Poruba

Slezská, Orlová, Poruba, okres Karviná

35 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k pronájmu obchodní prostory s možným odkupem vybavení rybářské prodejny na ulici Slezská v Orlové - Porubě.
Obchodní prostory mají velikost 191m2 a jsou zrekonstruovány k potřebám prodejny. Tyto prostory byly do teď využity jako prodejna rybářských potřeb a obchod je stále možno převzít jak se zbožím tak jeho vybavením plus zajetý e- shop, který je propojený s pokladnou. Obchod má svojí Facebook stránku, která má 3600 sledujících. Jedná se o velice známý obchod Odkup zboží a vybavení a jeho cenu sdělíme při prohlídce. K prodejně byl k dispozici sklep o velikosti 60m2, kde se vyrábělo krmivo pro ryby s tajnou recepturou, kterou v rámci odkupu předáme. Obchodní prostory lze využít i jako jinou prodejnu pokud by někdo neměl zájem se věnovat dále této činnosti.
Pokud by byl zájem nějaké vybavení ponechat a odkoupit domluva by byla možná. Prodejna má vlastní wc a sprchu. Denní návštěvnost bylo 40 - 60lidí denně. ( Spádová oblast pro Havířov, Karvinou, Orlovou, Frýdek Místek a zákazníci zde jezdily i z Polska).
Nájem prostor činí 17 900,-Kč + DPH + zálohy na služby ( plyn + voda cca 6000,- ) za obchod. Nájem za sklepní prostory činí 3000,- + DPH se zálohou 1000,- elektřina. Elektřinu na obchod si nájemník uzavírá na sebe. Požadujeme dvou měsíční kauci, nájem a provizi rk. Bližší informace Vám ráda sdělím při prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 35 000 Kč
ID inzerátu: 7939776
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20479
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Slezská, Orlová, Poruba, okres Karviná
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 1276 m2
Užitná: 191 m2
Zastavěná: 714 m2
typ: cihlový

Kontakt na prodejce nemovitostí