nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+1, 60 m2

Starý Jičín, Vlčnov, okres Nový Jičín

14 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu v textu

Nabízíme pronájem zařízeného apartmánu 2+1 v blízkosti centra Starého Jičína. Apartmán poskytuje veškeré moderní vybavení a dostatek místa pro obývací pokoj, ložnici, kuchyni a sociální zařízení, čímž vytváří příjemné prostředí.
Nachází se zde kuchyně s elektrickou varnou deskou, lednici, mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí a základní sadou nádobí. Kompletně zařízený obývací pokoj včetně televize nabízí dostatek prostoru i pro jídelní koutek. Ložnice je vybavená manželskou postelí a pracovním koutkem.
Koupelna je vybavena sprchovacím koutem a umyvadlem, příčkou je oddělená toaleta. Prostorná vestavěná skříň v předsíni nabízí dostatek úložných prostor pro Vaše oblečení.
Po dohodě s majitelem je možné zajistit veškerý komfort bydlení spojený s úklidem a výměnou ložního prádla.
Tento byt nabízí příjemné a útulné bydlení pro jednotlivce nebo pár.
V blízkosti se nachází obchod, restaurace, základní a mateřská škola, pošta, zdravotnická zařízení a veřejná doprava, což zajišťuje pohodlný a snadný přístup ke všem potřebným službám. U domu je zajištěno bezproblémové parkování na obecním pozemku.
Cena nájmu je stanovena na částku 14.000 Kč, zálohy na energie jsou stanoveny na částku 3.500 Kč. Při podpisu smlouvy je nutné uhradit kauci ve výši tří měsíčních nájmů.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a rádi byste si byt prohlédli, neváhejte mne kontaktovat. Jsem připraven Vám poskytnout další informace a domluvit prohlídku. Majitel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jim zvolených kritérií.
Vezměte si pár osobních věcí a můžete se ihned stěhovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 14 000 Kč
Poznámka k ceně: v textu
ID inzerátu: 7933048
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0811
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Starý Jičín, Vlčnov, okres Nový Jičín
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: 2+1,Do 15000 Kč
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 60 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 1. podlaží

Kontakt na prodejce nemovitostí