nezadáno
ne

Prodej chaty Bohdalice - Pavlovice, okres Vyškov

Bohdalice-Pavlovice, okres Vyškov

2 610 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize, právního servisu

Hledáte klid, krásný výhled z terasy, zahrádku a dobré sousedy? Nabízíme vám zděnou chatu o dispozici 3+1 s pergolou a pozemkem o celkové výměře 349 m2 v zahrádkářské kolonii v obci Bohdalice - Pavlovice s možností celoročního bydlení. Chata vám nabídne krásnou pergolu s posezením a výhledem do krajiny. Krytina pod pergolou je pokrytá kamenným kobercem. Na zahradě se nachází dětský domeček s pískovištěm, kůlna na nářadí a pod přístavkem místo na složení dřeva. Možnost parkování karavanu na pozemku nebo stání pro dvě auta. Nemovitost má dva vstupy.
Dispozice: Prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou, obývací pokoj vybavený rozkládací sedačkou a krbovými kamny, samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem, odkládací prostor. Z obývacího pokoje vedou mlynářské schody do podkroví s manželskou postelí. Dále z obývacího pokoje po schodech dolů se nachází další místnost , která může sloužit jako další ložnice nebo dle vlastního uvážení.
V chatě je přípojka na TV, síťky v oknech, obecní voda, septik, nová elektřina. Příjezdová cesta je po asfaltové komunikaci. Srdečně vás zveme na prohlídku nemovitosti. Pro více informací kontaktuje makléře.

Celkem: 2 610 000 Kč
ID inzerátu: 7939755
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20470
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Bohdalice-Pavlovice, okres Vyškov
Kategorie: Chaty a chalupy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 85 m2
Zastavěná: 35 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí