nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 45 m2

Nuselská, Praha, Michle, Praha 4

5 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Zprostředkujeme Vám exkluzivně prodej krásného, kompletně zrekonstruovaného bytu 1+1 (2+kk) o velikosti 43 m, nacházející se v pátém patře budovy s výtahem na Nuselské ulici. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výborným spojením do centra města.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí - nová elektroinstalace, rozvody vody, topení a plynu, byly položeny nové PVC podlahy, nainstalováno nové osvětlení, snížen strop a mnoho dalšího. V bytě naleznete předsíň, kde si můžete odložit své osobní věci, koupelnu s vanou a toaletou, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem (16,6m) a také velkorysou ložnici (18,7m). Díky této dispozici je možné byt využívat jako 2+kk. K bytu náleží sklep.

Dům je orientován do vnitrobloku, což zajišťuje dostatek soukromí a klidu. Nuselská ulice protíná hranice čtvrtí Nusle a Michle. Je lemována řadou obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb, což vám zaručí veškeré pohodlí. Doplnit to může výborné dopravní spojení - přímo před domem se nachází tramvajové linky, takže se velmi rychle dostanete do centra města nebo do dalších částí Prahy.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají menší byt pro své bydlení, nebo jako investici s vysokým zhodnocením. Neváhejte a přijďte se na tento byt podívat! Financování hypotečním úvěrem Vám zajistím, takže se nemusíte o nic starat. Ev. číslo: 30986.

Celkem: 5 900 000 Kč
ID inzerátu: 7939750
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30986
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Nuselská, Praha, Michle, Praha 4
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 45 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Podlaží: 4. podlaží
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Výtah: ano
Sklep: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí