nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 97 m2

Rychnovská, Jablonec nad Nisou, Kokonín, okres Jablonec nad Nisou

9 400 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně realitního a právního servisu, včetně DPH, včetně parkovacího stání, včetně provize

V dnešní době je o to více důležitější pořídit si vlastní bydlení, které bude splňovat náročné požadavky na kvalitu materiálu a nízké provozní náklady. To vše Vám nabízí developerský projekt Rezidence Rychnovská. Komorní charakter budovy, který se sestává z pěti bytových jednotek, kde každá jednotka má svůj vlastní vstup a parkovacího stání, nabídne dostatek soukromí a klidné bydlení. Bytový komplex se nachází v jižní části města Jablonce nad Nisou s ideální dojezdovou vzdáleností na rychlostní komunikaci Praha - Liberec a je tedy vhodná pro všechny, kteří hledají rychlý způsob cestovní jak do krajského, tak hlavního města.

Při výstavbě je kladen důraz na kvalitu. Aktuálně probíhají dokončovací práce v interiérech a postupně se finalizují i úpravy exteriéru. Již nyní je možné všechny jednotky navštívit a zjistit, která je v rámci dispozičního řešení ta nejvhodnější. Standardy je možné zaslat po vyžádání, případně navštívit internetové stránky projektu.

Inzerována bytová jednotka je vedena jako dvoupodlažní. Celkem v budově se nachází pět bytů, z toho tři jsou mezonetové. Celková užitná plocha jednotky je 84 m2 vedena dispozičně jako 3+kk. Všechny byty disponují podlahovým vytápěním, technickými místnostmi, dvěmi WC.

Jelikož jednotky jsou aktuálně nově budované, předpoklad nákladů na bydlení by měl být velmi nízký i z důvodu nízkého příspěvku do fondu oprav a díky energetické náročnosti budovy dle štítku spadá do kategorie B, tedy velmi úsporná, díky čemuž získáte i výhodnější financování.

Pro více informací kontaktujte naši zákaznickou linku a my Vám rádi nemovitosti představíme. Těšíme se na Vás.

Celkem: 9 400 000 Kč
ID inzerátu: 7939555
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Rychnovská, Jablonec nad Nisou, Kokonín, okres Jablonec nad Nisou
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 97 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Terasa: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí