nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 280 m2

Frýdlantská, Nové Město pod Smrkem, okres Liberec

4 995 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu vč. provize RK

Exkluzivně nabízíme k prodeji prostornou prvorepublikovou vilu, která nabízí vícegenerační bydlení i investiční příležitost. Vila je umístěna u hlavní komunikace nedaleko centra města, ze dvou stran obklopena parkem a zahradami na pozemku o celkové výměře 445 m v Novém Městě pod Smrkem.
Samotná vila je v původním zachovalém stavu, přibližně z 30tých let.

V 1NP se nachází bytová jednotka, která je dispozičně řešena jako 3+1 se spíží. Dále se v 1NP nachází prostorná dílna, původní prádelna, skladovací prostor pod schodištěm a vstup do sklepa. Byt v 1NP je v současné době plně funkční a obyvatelná bez nutnosti zásadní rekonstrukce. Původně zde byla prodejna s výlohou a vstupem z hlavní ulice.
Po schodišti se dostaneme do 2.NP, kde se nachází samotné srdce domu, byt s dispozicí 4+1, který má úchvatnou atmosféru třicátých let. Všechny místnosti jsou průchozí a dominují jim velká špaletová okna, kazetové prosklené dveře a parkety. Vedle kuchyně s kachlovými kamny se k relaxaci nabízí prosklená veranda.
V 3.NP jsou dvě obytné místnosti, středová půda a úložné prostory. Z prostor zde by bylo možné vybudovat byt s dispozicí 3+1, nebo tři samostatné apartmány vhodné k pronájmu.
Dům je napojen na veškeré IS - voda, elektřina, plyn, kanalizace. Vytápění domu je v 1.NP zajištěno plynovým kotlem s přípravou do 2.NP (vč. zakoupených radiátorů) a je zde možné využít i komíny a nainstalovat krbová kamna, nebo kotel na tuhá paliva.

Dům má pozemek na kterém se nachází zahrada, dvorek, garáž na osobní automobil. Dále zde naleznete užitkovou část zahrady se skleníkem a záhonkem a relaxační část zahrady se vzrostlými ovocnými stromy a keři.
Nové Město p. Smrkem se nachází v Jizerských horách v blízkosti hraničních přechodů s Polskem i Německem. Jedná se o turisticky atraktivní lokalitu, která nabízí spoustu sportovních aktivit, vyhledávaný Singeltrek, nádherné koupání i jachting na nedalekém jezeře Berzdorfer See v Německu, v zimě mnoho běžeckých tratí v Jizerských horách, skiareály Ještěd i s nočním lyžováním, nebo Polský Świeradów zdrój vzdálený pouhých 10 km. K turistickým cílům v okolí patří přírodní koupaliště a pramen Kyselky přímo v Novém městě, hrad a zámek ve Frýdlantě v Čechách, nebo Lázně Libverda.
Nové Město p. Smrkem se nachází 12 km od Frýdlantu v Čechách, 30 km od Liberce, 5 km od hranic PLR s výhodnými nákupy a 38 km od Žitavy a je zde mnoho cyklo i turistických tras.
Je zde veškerá občanská vybavenost, v dochozí vzdálenosti naleznete: školku, školu, malé zdravotní středisko s lékárnou, poštu, obchody s potravinami i ostatním zbožím.


Tento dům si zaslouží Vaší pozornost pokud hledáte prostorné bydlení pro velkou rodinu, nebo bydlení s možností podnikání v turisticky atraktivní lokalitě. Ev. číslo: 643624.

Celkem: 4 995 000 Kč
ID inzerátu: 7917473
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 643624
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Frýdlantská, Nové Město pod Smrkem, okres Liberec
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 280 m2
Užitná: 280 m2
Zastavěná: 165 m2
Pozemku: 445 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 2
Sklep: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí