nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 120 m2

Křišťanovice, okres Bruntál

neuvedena

cena u makléře

Hledáte klidné bydlení v rodinném domě se zahradou? Nabízíme Vám prodej rodinného domu v Křišťanovicích. Obec Křišťanovice leží v blízkosti obce Dvorce, dobrá dostupnost je do Rýmařova, Bruntálu nebo Šternberka. V okolí je krásná příroda, lesy a Vodní nádrž Slezská Harta. Dům je vhodný k bydlení i k rekreaci.

Jedná se o prodej rodinného domu s garáží o dispozici 5+1 ležícího na pozemku o celkové výměře 566 m2. V přízemí domu jsou dva pokoje, chodba se vstupem na zahradu, koupelna s WC, technická místnost a garáž. V prvním patře jsou 3 pokoje, kuchyně a koupelna s WC.

Dům je montovaný, po částečné rekonstrukci. Na domě je nová střešní krytina, okna jsou plastová, jsou zde nové rozvody vody a odpadu, a nové rozvody topení v mědi. Dům je zateplený. V přízemí je koupelna po rekonstrukci. Dům je napojen na obecní vodu a elektřinu, k domu patří nová čistička odpadních vod zbudovaná v letošním roce.

Vytápění zajišťuje nově pořízený elektrokotel, je možné využít i kotel na tuhá paliva, vytápění je ústřední.

Za domem je možnost vybudování terasy a posezení, dále navazuje oplocená zahrada s ovocnými stromy.

Zveme Vás na prohlídku! Financování Vám můžeme zajistit prostřednictvím našeho finančního poradce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7939405
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20446
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Křišťanovice, okres Bruntál
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 120 m2
typ: montovaný
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový

Kontakt na prodejce nemovitostí