nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 89 m2

K Parku, Nupaky, okres Praha-východ

8 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Exkluzivně nabízíme prostorný byt 3+1 o rozloze 89 m2 v obci Nupaky. Tento byt je ideální pro rodiny, páry i jednotlivce, kteří ocení klidné prostředí a zároveň chtějí zůstat blízko Prahy.

K bytu patří hezká udržovaná zahrádka o velikosti 163 m2 s příjemným posezením na terase o velikosti 16 m2, kde je možné si vychutnat výhled do zeleně a na malebné jezírko s rybami. Navíc je k dispozici parkovací stání přímo u domu.

Ze společných venkovních prostor s posezením se vstupuje hlavním vchodem do domu a následně do chodby bytu. Zde najdete vstupy na WC, do koupelny, komory a do prostorného obývacího pokoje s jídelnou. Z obývacího pokoje je přístup do dvou ložnic a do kuchyně. Z kuchyně vyjdete na terasu se zahradou, kde si můžete užívat čerstvého vzduchu a pohody.

Součástí bytu je sklepní kóje a podíl na společných prostorech (kolárna a kočárkárna).

Hodnotu bytové jednotky zvýší probíhající rekonstrukce koupelny a WC a výměna dveří a zárubní, které stávající majitel dokončí před předáním novému majiteli.

Nupaky nabízejí výhodné spojení malého města s rychlým dosažením centra Prahy. Metro Chodov i železniční stanice Říčany jsou vzdáleny pouze 10 minut jízdy autem. Na autobusovou zastávku, odkud jezdí autobus na vlak do Říčan, je to 3 minuty chůze.

Všechny potřebné služby jsou v docházkové vzdálenosti, včetně obchodní zóny v Čestlicích, které nabízí i možnost vyžití pro děti a dospělé v aquaparku s fitcentrem či v zábavním parku Žirafa. Obec je také nedaleko Přírodního parku Botič – Milíčov a oblíbeného Průhonického parku.

Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat.

Celkem: 8 950 000 Kč
ID inzerátu: 7939293
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 12831048
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: K Parku, Nupaky, okres Praha-východ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 89 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Lokální plynové
Rok rekonstrukce: 2020
Terasa: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí