nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 136 m2

Zakřany, okres Brno-venkov

7 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Kupní cena případně k jednání.

Exklusivně Vám nabízíme k prodeji polořadový rodinný dům v obci Zakřany. Dům je přízemní, prostorově velkorysý, interiér prošel nákladnou rekonstrukcí. Nová střecha, nová plastová okna, nový úsporný kondenzační plynový kotel. Dům má obytnou plochu cca 136m2. Zatravněný dvůr , můžete postavit odpočinkovou pergolu s posezením, či bazén (kolem dokola zděné oplocení - máte naprosté soukromí). Garáž, kůlna, dílna. Kuchyň je krásná, s novou oboustrannou kuchyňskou linkou, vestavné elektrické spotřebiče AEG. Velký obývací pokoj, poskytující jistotu kvalitní pohody a odpočinku, v obývacím pokoji jsou umístěna funkční krbová kamna. Dále ložnice, dětský pokoj a případně pracovna, či další dětský pokoj. Do pokojů samostatné vchody. Koupelna se sprchovým koutem, příprava na pračku i sušičku. Samostatné WC s umyvadlem. Předsíň velmi dobře vyřešena, zde se nebudete tísnit ani v případě návštěvy přátel. Podlahy kvalitní, předsíň, kuchyň, koupelna dlažba. Ostatní pokoje vinyl.
V obci se nachází ZŠ a MŠ, TJ SOKOL,.... Obec Zakřany leží cca 6km od města Rosice, dále směr Brno, či na druhou stranu Náměšť nad Oslavou a Třebíč. Obec je protnuta turistickými a cyklistickými trasami a žije bohatým kulturním a společenským životem.
Kupní cena případně k jednání.
V případě potřeby Vám zajistíme hypoteční úvěr.
Jestliže Vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře a domluvit si prohlídku nemovitosti. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 490 000 Kč
ID inzerátu: 7939289
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20438
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Zakřany, okres Brno-venkov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 136 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Řadový
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí