nezadáno
ne

Prodej skladového prostoru 2 639 m2, Všestudy, Chomutov

Všestudy, okres Chomutov

neuvedena

cena u makléře

Váš Nový Skladový Areál čeká!

Hledáte nový domov pro váš rostoucí podnik? Máme pro vás skvělou příležitost! K prodeji nabízíme multifunkční skladový areál v blízkosti Chomutova, připravený k okamžitému využití. Právě tento objekt může být dokonale skrojen na míru potřebám vaší firmy!

Jedná se o ucelený areál se třemi budovami v skvělém stavu. Objekty nabízejí spoustu prostoru - celková užitná skladová plocha je 1900 m2! A nejen to. V budovách lze využít i půdní prostory, které nabízí další možnosti pro expanzi.

Před budovami je zpevněná manipulační plocha 1000 m2, ideální pro parkování a manipulaci se zbožím. Areál je napojen na sítě el. energie a kanalizaci, takže se nemusíte starat o žádné dodatečné náklady spojené s připojením.

Ať už hledáte prostor pro skladování, sídlo vaší společnosti, výrobu, prodejní místo nebo autoservis, tento areál je vhodný pro všechny tyto operace a ještě mnohem víc.

Díky své poloze u silnice má areál velmi dobrou dopravní dostupnost.

Nenechte tuto příležitost utéct! Kontaktujte nás ještě dnes a pojďme prohlédnout váš potenciální nový areál! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7939279
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10230
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Všestudy, okres Chomutov
Kategorie: Komerční objekty
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 2639 m2
Užitná: 700 m2
Zastavěná: 1900 m2
typ: cihlový

Kontakt na prodejce nemovitostí