nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 269 m2

Dešenice, okres Klatovy

2 997 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte opravdu velký dům, který poskytne dokonalé útočiště Vám i Vaši rodině, s rozlehlou a klidnou zahradou jako bonusem. Tento rodinný dům v klidné obci Dešenice v okrese Klatovy pro Vás bude ideální volbou.

Dům disponuje skutečně dostatkem obytného i skladovacího prostoru. Rozlehlá půdu a původní stáj může být navíc přizpůsobena novým potřebám a jistě najde rozmanitou možnost využíti. Celkově tato nemovitost nabízí obrovský potenciál pro osobní úpravy a přizpůsobení podle vlastního vkusu. Stávající stavební úpravy zahrnují vybudování příjezdové cesty, připojení k obecní kanalizaci, izolaci základů, rekonstrukci toalety, částečnou rekonstrukci sklepa s výměnu některých oken a dveří, nový rozvod topení a počáteční rekonstrukci koupelny. Ohřev vody zajišťuje boiler s kapacitou 160 litrů a vytápění domu je řešeno kotlem na tuhá paliva značky Otop. Celkově tato nemovitost nabízí obrovský potenciál pro osobní úpravy a přizpůsobení podle vlastního vkusu.

Dům v Dešenicích čeká na nové majitele, kteří ocení klidné prostředí, šumavské lesy a možnost rekreačního života v srdci přírody. Obec Dešenice, s nadmořskou výškou 505 m, je ideální lokalitou pro pěší i cykloturistiku, s blízkostí přírodní rezervace Městišťská rokle.

Pokud Vás zajímají další detaily, nebo máte zájem o prohlídku tak mne neváhejte kontaktovat a já se na Vás budu těšit. Mějte se fajn! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 997 000 Kč
ID inzerátu: 7939216
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10239
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Dešenice, okres Klatovy
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 269 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí