nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 70 m2

Krnovská, Opava, Předměstí, okres Opava

3 940 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji byt, v osobním vlastnictví, bez výtahu, který se nachází na adrese ul. Krnovská, v Opavě. Byt o velikosti 3 + 1 je skvělou volbou pro rodinu s dětmí nebo pro investici.
Již při vstupu do bytu si všimnete větší předsíně z které se dostanete do samostaných pokojů, kuchyně a nebo koupelny a WC.
Vybavení je částečné, což znamená, že si budete moci přizpůsobit interiér podle svých představ a potřeb. Díky tomu získáte unikátní prostor, který bude plně odpovídat vašemu životnímu stylu.
Obývací pokoj je prostorem plným světla díky své jižní orientaci.
Kuchyně je vybavená, kuchyňskou linkou a plynovým sporákem s el. troubou, což vám umožní připravovat výtečné pokrmy a hostit hosty s lehkostí. Zde oceníte také dostatek úložného prostoru pro vaše kulinářské vybavení.
Byt nabízí také balkon.
Kromě toho byt nabízí také sklep pro uskladnění vašich cenností a dalších věcí, které nepotřebujete každý den.
Co se týče okolí, nemovitost se nachází v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, včetně školy, školky, zdravotnického zařízení, a kompletní sítě obchodů a služeb. a MHD.To vám poskytne pohodlný a komfortní životní styl. Elektřina je zajištěna standardním napětím 230 V. Parkování je možno na pozemku za domem,kde je rovněž zahrada k odpočinku nebo ralaxaci.
Náklady na bydlení nejsou vysoké. Elektrika a plyn - zálohová plaba dle dohody s dodavatelem energie podle počtu osob. FO/ fond oprav/, asi 1400.-Kč. Uvedená cena se skládá ze záloh na teplo, ohřev teplé vody,studená voda , osvětlení společných prostor, opravy domu.Důme je po revitalizaci/ zateplení fasády včetně plastových oken,a nové vodovodní stoupačky, Nyní je byt obsazen slušnými nájemníky,kteří v případě invesice mohou zůstat.Cena je uvedena k jednání.
V ceně není poplatek za služby RK,a právního servisu.
Prohlídku si domluvte na uvedeným kontaktu. Nabízíme vyřízení hypotéky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 940 000 Kč
ID inzerátu: 7939208
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20290
Stát: Česká republika
Kraj: Moravskoslezský
Lokalita: Krnovská, Opava, Předměstí, okres Opava
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 70 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 3. podlaží
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí