nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 74 m2

Víta Nejedlého, Vyškov, Dědice, okres Vyškov

5 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně právního servisu, provize

Hledáte nadčasové bydlení? Nabízíme vám krásný byt 3kk 74 m2 bez dalších investic s kompletním zařízením a garáží ve velmi dobrém stavu. Bytová jednotka se nachází v 1.NP bytového domu ve Vyškově - Dědicích. Velkou výhodou bytu jsou sklepní prostory o výměře 20 m2. Možnost převzetí hypotéky za velmi výhodnou úrokovou sazbu.

Dispozice bytu: zádveří s nábytkem na míru, vstup do samostatné toalety a koupelny s vanou s dostatečným odkládacím prostorem. Kuchyňská linka vyrobena na zakázku s vestavnými elektrospotřebiči myčka, vestavěná lednička, indukce značky Whirlpool, mikrovlnná trouba. Dětský pokoj s prostornou vestavěnou skříní, knihovnou a postelí na míru. Obývací pokoj s nadčasovým designem, sedačkou a obývací stěnou vám nabídne vstup na zasklenou lodžií pro volné chvíle. Ložnice disponuje také vestavěnou skříní s možností úložných prostorů a manželskou postelí se stolky. Nábytek je součástí prodeje bytu.
Technické vybavení bytu: předokenní rolety, plynový kotel, nové rozvody elektřiny, vody, plastová okna, sádrokartónové podhledy. Zateplená lodžie o výměře 5 m2 s kamenným kobercem a vertikálnimi žaluziemi. V bytě jsou provedeny nové betonové podlahy. Podlahová krytina vinyl.
K bytové jednotce náleží 3 sklepy o celkové výměře 20 m2. V bytovém domě je možné využít společné prostory ( kolárna, sušárna).
V řešení SVJ jsou aktuálně pozemky o výměře 1800 m2 k odkoupení se záměrem k využití pro bytové jednotky. Dle platného ÚP lze poté provést drobné přístavby na pozemku jako například pergoly, parkovací stání apod. Po odkoupení bude každé bytové jednotce náležet 225 m2. Poblíž nemovitosti se nachází veškerá občanská vybavenost škola, školka, tenisové hřiště, dětské hřiště a další.
Pro více informací kontaktujte makléře. Srdečně Vás zveme na prohlídku bytu. Vyřizujeme financování pro naše klienty.
Energetická třída budovy: C Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 999 000 Kč
ID inzerátu: 7939187
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20413
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Víta Nejedlého, Vyškov, Dědice, okres Vyškov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 74 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 1. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí