nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 31 m2

Lidická, Šumperk, okres Šumperk

2 770 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Připravili jsme pro Vás exkluzivní nabídku projektu Šumperk-Lidická. V projektu Vám můžeme nabídnout 56 bytů o dispozicích 2+kk a 3+kk a s výměrami od 31m2 do 64m2. Byt se nachází na 1. podlaží z celkových 6 podlaží a má podlahovou plochu 31.56m². Významným benefitem je výtah v objektu. Nemovitost se nachází v lukrativní lokalitě na ulici Lidická, Každý byt bude disponovat vlastním parkovacím stáním.
Tato nemovitost nabízí potenciál pro útulné a pohodlné bydlení. Z bytů je nádherný výhled do okolí.
Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace. Díky výborné dopravní dostupnosti je možné snadno a rychle se dostat do centra obce i do okolních měst.
Dispozice bytu je prostorná a zahrnuje obývací pokoj, ložnici, kuchyň a koupelnu. Byt je světlý díky velkým oknům s orientací na jihovýchod, které propouští dostatek denního světla. Předpokládaný termín dokončení 2024-2025.
Výborná investiční příležitost. Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky s úrokovou sazbou již od 2,99%, kterou vám v případě zájmu zdarma vyřídíme. Nezávazná a bezplatná konzultace s naším specialistou. Pro bližší informace volejte .
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 770 000 Kč
ID inzerátu: 7939184
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19950
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Lidická, Šumperk, okres Šumperk
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 31 m2
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 6
Podlaží: 1. podlaží

Kontakt na prodejce nemovitostí