nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 82 m2

Hostivařská, Praha, Hostivař, Praha 15

7 590 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně realitních služeb

Exkluzivně si Vám dovoluji představit tento prostorný byt 4+1 s lodžií v klidné lokalitě Prahy 10 – Hostivař. Byt nabízí mnoho výhod pro budoucí majitele a přízemní bydlení pro vaše pohodlí.
Popis bytu 4+1 s lodžií: okouzlí vás dispozicí, která je velmi praktická. Vstup do bytu chrání bezpečnostní dveře. Po pravé straně naleznete tři neprůchozí pokoje a po levé straně přes kuchyň se dostanete do obývacího pokoje, který má vstup na lodžii. K bytu náleží šatna a komora, která zajistí spoustu úložného prostoru.
Klíčové výhody: Možný bezbariérový přístup. Klidná lokalita s možností přímého vstupu ihned do zeleně. Ideální místo pro příjemné procházky, například do Hostivařského lesoparku, také zde naleznete dětská hřiště a spousta prostoru pro sportovní vyžití. Možnost parkování přímo před domem. Jedná se o první majitelku bytu, která si byt vytvořila podle svých představ. Byt je ve výborném stavu.
Výhody lokality: Nákupní centrum Vivo Hostivař je chůzi do 10 min. Máte pocit, že je tu snad vše, co potřebujete (lékaři, školky, školy, restaurace, autoservis, veterina) a další. Autobusová zastávka je pouhou 1 minutu chůze, tramvajová zastávka jen asi 6 minut chůze, výborná dostupnost do centra města.
Tento byt je ideální pro rodiny, které hledají pohodlné a klidné bydlení, ale také pro ty, kteří chtějí byt užívat ke spolubydlení. Tento byt nabízí mnoho možností a výhod pro pohodlný život v jednom z nejoblíbenějších pražských obvodů.
Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat. Financování vám ráda zprostředkuji.

Celkem: 7 590 000 Kč
ID inzerátu: 7939156
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Hostivařská, Praha, Hostivař, Praha 15
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 82 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 9
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí