nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 900 m2

Lhenice, Vodice, okres Prachatice

1 080 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + 1 % provize (+DPH)

Ve Vodici u Lhenic leží na okraji vesnice pozemek, jehož část nabízíme k prodeji. Do Prachatic je odtud 19 km, do Č. Budějovice 23 km. Vesnice leží na okraji CHKO Blanský les a náš pozemek je na okraji vsi. Dál navazují louky a lesy s cestami umožňující napojení na turistické a cykloturistické trasy. Pozemek je v ÚP určen pro stavby pro bydlení. (Regulativ územního plánu uvádí: BV - plochy bydlení venkovského charakteru /1 nadzemní + podkroví využité pro bydlení / zastavitelnost 30%.) Velikost pozemku je 900 m2. (Je možné přikoupit i vedlejší parcelu, pak by celková plocha činila 1.899 m2).
Příjezd k pozemku je po obecní asfaltové cestě vedoucí podél hranice pozemku. Pozemek má vlastní el. přípojku přivedenou do elektroměrového sloupku na hranici pozemku. Voda by se řešila studnou, odpady domovní ČOV. Pozemek je osluněný, mírně svažitý k severozápadu. Zatím je pozemek zatravněný, na okraji je pás stromů náletového porostu.
Výhodou pozemku je, že má jen jedinou sousední stavební parcelu. Ze severozápadní strany totiž pozemek sousedí s příjezdovou cestou a severně sousedí plocha obecního pozemku s korytem malého potůčku. Přímý přístup k potůčku je dalším plusem pozemku, přitom koryto potůčku je hlouběji pod svahem a nehrozí tedy rozlití.
Celkově je lokalita velmi klidná a umožní nerušené bydlení v blízkosti přírody.
Cena - 1.200 Kč/m2.
Prodávající upřednostní zájemce, který se bude jevit jak dobrý budoucí soused.

Celkem: 1 080 000 Kč
ID inzerátu: 7939055
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: RS311265
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: Lhenice, Vodice, okres Prachatice
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 900 m2
Pozemku: 900 m2
Druh kontraktu: nevýhradní
Zařízení: nezařízeno
Typ domu: Přízemní
Dostupnost pozemku:

Kontakt na prodejce nemovitostí