nezadáno
ne

Prodej chaty s krásným výhledem , 47 m², Popůvky

Popůvky, okres Brno-venkov

neuvedena

cena u makléře

Hledáte klidné místo na odpočinek s překrásným výhledem? Máme pro Vás zděnou chatu, s možností celoročního užívání, stojící na vlastním pozemku o celkové ploše 1026 m², která se nachází se na jižním svahu v chatové oblasti Popůvky u Brna, v blízkosti Dolního rybníku.
Podsklepená dvoupatrová chata s balkónem, se zastavěnou plochou 23 m² a celkovou ižitní plochou 47 m2, je umístěna ve střední části oploceného pozemku, který poskytuje majiteli dostatek soukromí.
Dispozice:
• 1.PP: samostatná sprcha, technická místnost, sklep,
• 1.NP: pokoj s kuchyňským koutem, balkon, chemické WC se samostatným vstupem
• Obytné podkroví: ložnice
Chata je napojena na elektřinu a vodu z vlastní studny. Vytápění je zajištěno kamny na tuhá paliva. Za chatou je příjemné posezení v nově zbudované pergole. Oceníte nádherný výhled do okolní krajiny, kde si můžete vychutnat klid a relaxaci. Přímo na pozemek se dostanete po obecní zpevněné cestě. Toto místo je skvělou volbou pro ty, kdo touží po relaxaci a odpočinku mimo ruch města a přes to na dosah Brna. Dostupnost do centra města cca 20 minut.
Pokud hledáte místo, kde můžete zahradničit, ale zároveň odpočívat v krásném prostředí, přitom nedaleko města, je pro Vás tato nemovitost ta pravá. Neváhejte mne kontaktovat. Budu se na Vás těšit při prohlídkách, případně ráda odpovím na vaše dotazy.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7938682
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20314
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Popůvky, okres Brno-venkov
Kategorie: Chaty a chalupy
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 47 m2
Zastavěná: 23 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Řadový

Kontakt na prodejce nemovitostí