nezadáno
ne

Pronájem kanceláře, 15 m2

Tachovská, Plzeň, Bolevec, okres Plzeň-město

3 520 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte prostory pro své podnikání? Nabízíme k pronájmu nebytové prostory, jednotlivé místnosti o výměře od cca 15 m2. Celková podlahová plocha nabízená k pronájmu je cca 130 m2 ordinací a cca 21 m2 zázemí v podobě kuchyňky šaten a sociálního zařízení pro personál. Prostory se nachází v Tachovské ulici v Plzni na Košutce.

Nebytové prostory se nachází v přízemní budově s lékařským zaměřením s dobrou dopravní dostupností jak automobilem, tak MHD. Budova leží v sousedství konečné tramvaje č. 4.

Předmětem nabídky jsou prostory o celkové podlahové ploše cca 130 m. Jedná se o osm místností, a administrativní a sociální zázemí o velikosti cca 21 m2. Do jednotlivých místností o rozměrech 15 m2 až 21 m2 se vstupuje z centrální chodby samostatnými dveřmi. Zázemí tvoří samostatná kuchyně včetně kuchyňské linky, dámské a pánské toalety a hygienické zařízení. Prostor je možné využít pro různou především lékařskou činnost nejen jako ordinace, ale také např. jako rehabilitační středisko, oční kliniku, zubní ordinace nebo jiné specializované pracoviště jako např. psychologické či terapeutické poradny.

Podlahu kryjí omyvatelné krytiny, ve většině prostor je zavedená voda. Prostory jsou vytápěné a ohřev vody zajišťuje dálkový centrální systém, do prostoru je přiveden internet. Velkou předostí této nabídky je výborná dostupnost, bezbariérový přístup a možnost parkování přímo před budovou.

Prostory lze nabídnout po částech i jako celek.

Zálohy na teplo, vodné a stočné, elektrika, úklid, ostraha – zabezpečovací systém, odpad, jsou ve výši cca 100,- Kč/m2/měsíc.


Pokud Vás nabídka zaujala, máte nápad k využití nabízené nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám zajistíme prohlídku, předáme podklady a podáme potřebné informace.

Celkem: 3 520 Kč
ID inzerátu: 7938473
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 223021
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Tachovská, Plzeň, Bolevec, okres Plzeň-město
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Kanceláře
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Zastavěná: 15 m2
typ: montovaný
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Výtah: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí