nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 246 m2

Zátiší, Bedihošť, okres Prostějov

5 399 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně všech poplatků a právních služeb

Nabízíme k prodeji 2 rodinné domy v bezpečné a rodinné lokalitě na adrese Ulice Zátiší, Část obce Bedihošť, Obec Bedihošť, okres Prostějov. Tato nemovitost je ideální pro 2 rodiny s dětmi.
Oba domy mají společný vchod průjezdem. Dům se žlutou fasádou o velikosti 4+1 s halou je po částečné rekonstrukci a k dispozici je také veškerá stavební dokumentace. Dispozice je velmi zdařilá. V přízemí je prostorný obývací pokoj, hala se schodištěm, předsíň, koupelna s vanou, sprchovým koutem, WC a umyvadlem, kuchyně s kuchyňskou linkou a sporákem a dětský pokoj. V patře najdeme 2 ložnice, terasu, WC s umyvadlem a také nevyužité půdní prostory. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. K tomuto domu patří ještě technické místnosti, sklep a pozemek v celkové výměře 399 m2. Druhý dům je v udržovaném stavu s dispozici 4+1 s možností využití podkroví. V přízemí je předsíň, koupelna s WC, umyvadlem a sprchou, spíž, menší kuchyň se sporákem a kuchyňskou linkou, obývací pokoj a ložnice. V mezipatře je vstup na malou terasu. V patře jsou dva pokoje a nevyužitý půdní prostor. Tento dům je napojen na plyn, elektřinu a kanalizaci. Voda je z vlastní studny. I k tomuto domu patří technické místnosti, sklep a zahrada. Pozemek je o výměře 405 m2. Parkování před domem i pro více aut
K dispozici je zahrada, která poskytuje prostor pro relaxaci. .
Sousedství je klidné a přátelské, ideální pro děti, které zde najdou mnoho kamarádů a možností pro společné aktivity.
Tato nemovitost je skvělou volbou pro rodiny, které hledají bezpečné a pohodlné bydlení v prostorném domě.
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majiteli těchto nemovitostí. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši rodinu a společně objevíme všechny výhody, které tento dům nabízí pro život s dětmi. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 399 000 Kč
ID inzerátu: 7938458
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20343
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Zátiší, Bedihošť, okres Prostějov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 246 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Řadový
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí