nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 256 m2

Police, okres Vsetín

neuvedena

cena u makléře

Nabízím Vám jedinečnou příležitost k zakoupení rodinného domu s garáží s historickým rázem v obci Police. Tento objekt z roku 1895 má velký potenciál pro kompletní rekonstrukci nebo demolici a výstavbu nového domu dle vašich představ. Nemovitost se nachází na adrese Police č. p. 26.

Půdorys objektu je ve tvaru „L“ s rozšiřující se stranou směrem k jihu. Půdorysné rozměry jsou 20 x 14,5 m. Jedná se o samostatně stojící, dvoupodlažní nemovitost s garáží, která je částečně podsklepená. Dům stojí na pozemku o celkové velikosti 737 m2. Elektřina, voda, kanalizace na pozemku, plyn a optický kabel na hranici pozemku. Příjezd k domu po obecní komunikaci. Na nemovitosti neváznou žádná omezení vlastnického práva.

Stav nemovitosti – přízemí – zdivo je provedeno z cihel plných 40 - 60 cm, příčky 30 cm. Stropy jsou dřevěné. Střecha sedlová, dřevěný krov. Střecha byla v roce 2011 nad obytnou částí předělána.

Okolí a infrastruktura - zastávka autobusu vzdálená cca 200 m, restaurační zařízení, MŠ a ZŠ, obchod COOP, vlaková stanice, mnoho cyklostezek v okolí pro aktivní životní styl, možnost využití veškeré občanské vybavenosti v obci Police.

Tento dům nabízí ideální možnost přizpůsobit si bydlení podle vlastních představ a potřeb. Nachází se v klidné lokalitě a přesto s dobrou dostupností ke veškerým službám a dopravním spojům.

Výhled z domu na Hostýnské vrchy.

Energetická náročnost budovy zatím není zpracována, proto prozatím je uváděna třída G.

Více fotografií a informací poskytnu vážným zájemcům. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7938379
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20336
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Police, okres Vsetín
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 256 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí