nezadáno
ne

Prodej bytu 1+1, 35 m2

Palánek, Vyškov, Brňany, okres Vyškov

2 625 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize RK a právních služeb

VÍTEJTE V NOVÉM DOMOVĚ: PROSTORNÝ BYT 1+1 NA PRODEJ
Představujeme Vám krásný byt 1+1 s balkonem k prodeji, který se může stát Vaším novým domovem, útočištěm po náročném dni plném rušivých elementů moderního života. Tento byt je místem, kde se budete cítit skutečně pohodlně a bezpečně.

Byt o dispozici 1+1 a celkové užitné ploše 35m2 nabízí dostatek prostoru pro život jednotlivců nebo mladých párů, kteří hledají svůj první společný domov. Prostorný pokoj splývá vytváří moderní prostor pro relaxaci i zábavu a zároveň pro klidný spánek a regeneraci. Navíc, tento byt nabízí jak balkon 4m2 tak sklep 7m2, což je ideální pro skladování sezónních věcí, sportovního vybavení nebo jiných potřebných věcí.

Lokalita tohoto bytu je ideální kombinací klidu a dostupnosti. Nachází se v malebné části města Vyškov, kde je klid a ticho, ale zároveň je v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti najdete veškerý servis pro každodenní život - obchody, školy, lékaře, restaurace a další služby. Byt je v osobním vlastnictví a je k prodeji za výhodnou cenu, což z něj dělá ideální investici pro ty, kteří hledají svůj první domov nebo třeba příležitost pro investici.

Zažijte pocit skutečného domova v tomto bytě. Těšíme se na Vaši návštěvu a prohlídku tohoto skvostu na realitním trhu. Kontaktujte nás a domluvte si termín prohlídky ještě dnes! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 4 kWh/m2 za rok.

Celkem: 2 625 000 Kč
ID inzerátu: 7938307
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10176
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Palánek, Vyškov, Brňany, okres Vyškov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 35 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 4
Podlaží: 1. podlaží
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí