nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 180 m2

Záhumenní, Lužice, okres Hodonín

7 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte RD v oblíbené lokalitě Lužice u Hodonína. Nabízíme v zastoupení majitele rodinný dům 3+2 se zahradou 1188m2 a garáží .Přesto, že jsou v domě původní okna, původní elektrika je dům velice pěkně řešený, popřípadě jsi jej můžete upravit dle svých představ. Dispozice:
při vstupu do domu je po pravé straně prostorná chodba o velkosti cca 16,5 m2, která se dá využít jako další pokoj. Po levé straně je otevřený obývací pokoj 24,3 m2 s kuchyní a jídelnou 22 m2 .Chodba 8 m2 , která vede na zahradu zároveň umožnuje vstup do koupelny 4,7 m2, která je po rekonstrukci . WC- samostatně.
Při vstupu do prvního patra je na pravé straně chodba 8 m2 samostatné WC a koupelna /4,7 m2/, která je nyní využívána spíše jako prádelna. Po levé straně je pokoj o velikosti 16,5 m2, který slouží jako ložnice. Přímo proti schodům je kuchyně s obývacím pokojem o velikosti 24,3 m2 s vlastní šatnou .Pokoj o velikosti 24,3 m2 nyní slouží jako ložnice s dětským pokojem. Dům je celý podsklepený a rozdělený na prostor ,který se využívá jako dílna, místnost kde se dříve připravovali zabíjačky ,prostor k uskladnění pneumatik a dalších věcí .A nejlepší nakonec místnost ,která slouží k posezení u vínka. Zahrada je krásně srovnaná a majitelé ji využívají spíše k odpočinku, ale pokud toužíte po zahrádkaření pozemek činí 1077m2.Součástí zahrady je i garáž a místnost k uskladnění sekačky grilu a dalších věcí ,které se využívají při práci na zahradě. Dřevěný přístřešek slouží k uskladnění dřeva. Obec Lužice je ideálním místem pro ty ,kteří si chtějí užívat klidu venkova v obci zároveň být nedaleko města. V blízkosti naleznete nádherné vinice a malebnou přírodu k procházkám okolo lužních rybníků. Jeden rybník slouží i k veřejnému koupání. Obec Lužice má veškerou dostupnou vybavenost lékař, škola, školka, sportovní hala, fitness ,obchod Dobrá dostupnost do Hodonína 5km,Břeclav 18km a Brno 40 min jízdy autem. V případě zájmu neváhejte kontaktovat makléřku ráda vám zodpoví další dotazy. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 000 000 Kč
ID inzerátu: 7938240
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20280
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Záhumenní, Lužice, okres Hodonín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 180 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: V bloku
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí