nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 75 m2

Sídliště Osvobození, Vyškov, Dědice, okres Vyškov

5 190 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Dovolujeme si Vám nabídnout krásnou novostavbu bytu 2+kk s prostornou šatnou, terasou a vlastní zahrádkou. Tento moderní byt se nachází ve vyhledávané lokalitě Dědice ve Vyškově, v moderním a energeticky úsporném bytovém komplexu Letní pole (energetická třída budovy B).

K dispozici je předsíň, elegantní koupelna a WC, prostorná šatna, a obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem a kvalitními spotřebiči. Nechybí ani útulná ložnice. Oba pokoje nabízejí přímý vstup na terasu, kde si budete moci užívat chvíle klidu a relaxace. V obou obytných místnostech je potom příprava na klimatizaci.

K tomu všemu patří i vlastní sklep a vyhrazené venkovní parkovací stání. Co ještě víc, budete mít výhodu, že se stanete prvním uživatelem tohoto bytu.

Lokalita disponuje veškerou občanskou vybaveností – zastávka autobusu přímo u bytového komplexu, obchodní řetězec Albert v docházkové vzdálenosti, ve městě další nákupní příležitosti – Tesco, Kaufland a další, bytový dům se nachází přímo naproti základní a mateřské škole, k bytovému komplexu přiléhá rovněž areál nemocnice, ve městě dále aquapark, restaurace, zimní stadion, zoopark. K ceně bude připočtena provize RK.

Dispozice bytu: předsíň (5,8 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (26,5 m2), pokoj (19,5 m2), komora (7,9 m2), koupelna (5,2 m2), WC (1,5 m2), spíž (2,8 m2),

Čistá plocha bytu: 69,5 m2
Plocha bytu vč. příček: 75,1 m2; terasa: 14,9m2; zahrádka: 31m2;

Celkem: 5 190 000 Kč
ID inzerátu: 7938026
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N/RSB/20247/23
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Sídliště Osvobození, Vyškov, Dědice, okres Vyškov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: B
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 75 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí