nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 46 m2

Hostovlice, okres Kutná Hora

990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej rodinného domu v Hostovlicích u Čáslavi
Představujeme Vám příležitost koupě rodinného domu před rekonstrukcí v idylické obci Hostovlice, která je situována nedaleko historického města Čáslav. Tato nemovitost nabízí dispozici 2+kk s podlahovou plochou 47 m2 a je postavena na pozemku o velikosti 186 m2.

Potenciál nemovitosti
Dům nabízí výjimečný potenciál pro rozšíření. Existuje možnost využití půdy pro další obytné prostory, což by mohlo zdvojnásobit celkovou podlahovou plochu na 94 m2. Tato možnost dává novému majiteli široký prostor pro realizaci vlastních představ a nápadů.

Technické vybavení
Ke standardnímu vybavení domu patří sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru. V roce 2023 byla provedena nová přípojka kanalizace a obecní vody, což zaručuje moderní a funkční technické zázemí.

Okolí a vybavenost
Obec Hostovlice je vybavena všemi potřebnými službami pro pohodlný život. V blízkosti domu se nachází obchod, dětské hřiště, sportovní hřiště a fotbalové hřiště. Navíc, nedaleké město Čáslav je známé svými historickými památkami a kulturními akcemi, které obohacují život místních obyvatel.

Vizualizace budoucího stavu
Chceme Vám pomoci lépe si představit, jak by mohl dům vypadat po rekonstrukci. Proto jsme pro Vás připravili vizualizaci budoucího stavu, kterou naleznete v přiložených fotografiích.

Závěrem
Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají dům k rekonstrukci podle svých představ a chtějí žít v klidné obci s dobrou dostupností do města. Neváhejte a přijďte se na tuto jedinečnou příležitost podívat osobně. Třída energetické náročnosti budovy: E - Nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 990 000 Kč
ID inzerátu: 7937938
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20089
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Hostovlice, okres Kutná Hora
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 46 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Sklep: ano
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí