nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 90 m2

Svor, okres Česká Lípa

4 368 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Milí zájemci, nabízíme k prodeji jedinečný dům 3+1, který je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostor pro svůj klid, pohodlí a kvalitní život. Tato nemovitost se nachází v klidné a příjemné lokalitě, která je ideální pro rodinný život nebo pro ty, kdo si chtějí vytvořit svůj vlastní oázu klidu.

Dům nabízí dvě prostorné ložnice, kde si můžete vytvořit útulný a pohodlný prostor pro odpočinek. K dispozici je také jedna koupelna se sprchovým koutem a toaletou, která je moderně a vkusně zařízená, s ohledem na komfort a praktičnost.

Domácí atmosféru dotváří obývací pokoj, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci či setkávání s rodinou a přáteli. Kuchyň je vybavena všemi potřebnými spotřebiči – horkovzdušnou troubou, indukční deskou, mikrovlnnou troubou a dalšími, které usnadní vaření a stravování.

Domu dominuje krásná terasa a zahrada, kde si můžete vychutnat klidné chvíle v přírodě, ať už při ranní kávě nebo při večerním posezení s přáteli. Součástí domu je také sklep a velká garáž pro vaše auto či pro uskladnění věcí.

Co se týče vytápění, nemovitost disponuje krbovými kamny na dřevo a podlahovým elektrickým topením v podlaze po celém přízemí. Podkroví je vytápěno pomocí přímotopu, které se ale vůbec nevyužívají. Dům je vybaven novými dřevěnými okny a novou střešní krytinou s izolací, která zajišťuje tepelný komfort během celého roku.

Roubenka je napojena na elektřinu, kanalizaci a vodu. Celý dům prošel rekonstrukcí, v rámci které byly provedeny nové rozvody vody a elektřiny a byla instalována nová kanalizace. Jsme také schopni pro vás zařídit instalaci solárních panelů, pokud máte zájem o ekologické a úsporné řešení.

Cena je nastavena tak, aby odpovídala kvalitě a hodnotě, kterou tato nemovitost nabízí. Jsme také připraveni vám pomoci s financováním, abyste mohli tento dům nazvat svým domovem bez zbytečného stresu a starostí.

Pokud hledáte domov, kde budete mít svůj prostor, kde najdete klid a kde budete mít vše, co potřebujete pro kvalitní život, pak je tato nemovitost právě pro vás. Neváhejte a přijďte se na tento dům podívat osobně. Těšíme se na vaši návštěvu. Ev. číslo: 645271.

Celkem: 4 368 000 Kč
ID inzerátu: 7937599
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Číslo zakázky: 645271
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Svor, okres Česká Lípa
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 90 m2
Užitná: 90 m2
Zastavěná: 72 m2
Pozemku: 591 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: smíšený
Typ vytápění: Jiné
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Terasa: ano
Sklep: ano
Zahrada: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí