nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 75 m2

Bubeníčkova, Brno, Židenice

Inzerát je starší než 6 měsíců!

9 648 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte byt, který je vhodný jako skvělá investiční příležitost či pro vlastní rodinné bydlení? Rezidence Bubeníčkova je projekt výstavby 16 unikátních jednotek v těsné blízkosti středu města Brna, a to v městské části Židenice. Projekt nyní prochází kompletní rekonstrukcí o vysokých standardech. Předpokládané dokončení je plánováno na podzim 2024.

Byt v dispozici 3+kk o podlahové ploše 74,5 metrů čtverečních se nachází v budově A, tedy v budově se vstupem z ulice Bubeníčkova. Byt je ve 2. NP s orientací kuchyně s obývacím pokojem do ulice Bubeníčkova, ložnice jsou orientovány do klidného vnitrobloku. Skládá se z předsíně o výměře 6,1 metrů čtverečních, ze které jsou přístupné všechny místnosti. Kuchyně s obývacím pokojem má výměru 28,3 metrů čtverečních a nabízí tak dostatečný prostor pro kuchyni, jídelnu i obývací pokoj. Z kuchyně je přístupný balkon o výměře 5,7 metrů čtverečních. K dispozici jsou dvě samostatné ložnice, první o výměře 17 metrů čtverečních a druhá o výměře 12,6 metrů čtverečních. Koupelna společně s WC o výměře 5,5 metrů čtverečních bude vybavena vanou a umyvadlem. K bytu náleží samostatná sklepní kóje o výměře 6,1 metrů čtverečních.

K zakoupení je k dispozici celkem 8 parkovacích míst umístěných ve vnitrobloku. Parkovácí stání nejsou mezi sebou jednotlivě uzavřená. Cena za jedno parkovací stání činí 600.000,- Kč.

Cena je uvedena včetně provize i právního servisu. V rámci kupní ceny je zahrnuta i kuchyňská linka včetně spotřebičů. Do ceny se nezahrnuje vybavení, které je vyobrazeno na vizualizacích, ani volitelné doplňky. Vyobrazené vizualizace mají informativní charakter.

Čtvrť přímo sousedí s historickým centrem Brna a má proto výrazný městský charakter s velmi hustou zástavbou a plnými ulicemi. V posledních letech zde vznikla spousta nových zajímavých projektů a celé okolí tak prochází výraznou proměnou. Pár minut chůze se nachází vlaková stanice Brno-Židenice, zhruba 3 minuty od bytu je zastávka tramvaje Kuldova 2, 3, na opačné straně pak dopravní uzel Stará osada. Výhodou je i vynikající dopravní dostupnost napojením se na velký městský okruh a dálnici D1.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat! Pro další informace bude také v nejbližších týdnech k dispozici webová stránka https://www.rezidencebubenickova.cz Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 73 kWh/m2 za rok.

Celkem: 9 648 000 Kč
ID inzerátu: 7937450
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10066
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Bubeníčkova, Brno, Židenice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 75 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano