nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 65 m2

Josefa Vávry, Ivančice, okres Brno-venkov

5 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte dostupné bydlení v centru města Ivančice? Bohatá občanská vybavenost a infrastruktura, krásná příroda a spousta sportovního vyžití po okolí dělá z Ivančic za poslední roky vyhledávanou lokalitu pro bydlení. Bytový dům o pěti bytových jednotkách prošel nedávno kompletní rekonstrukcí.

Dispozičně se jedná o 2+kk o podlahové ploše 64,9 metrů čtverečních s prostornou a z části zastřešenou terasou o výměře 25,5 metrů čtverečních. Nachází se v posledním (3. NP) patře a vstup do bytu je po schodišti ze dvora. Okna jsou orientovaná do ulice Josefa Vávry, směrem na sever a okno kuchyně je orientované do dvora, tedy směrem na jih. Byt se skládá z předsíně o výměře 7,3 metrů čtverečních. Z předsíně je přístupná kuchyně s obývacím pokojem o výměře 32,8 metrů čtverečních, která nabízí dostatečný prostor pro kuchyni, jídelnu i obývací pokoj. Druhý pokoj je přístupný z předsíně a má výměru 18,5 metrů čtverečních. Koupelna společně s WC je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem.

Cena je uvedena včetně provize i právního servisu. V rámci kupní ceny je zahrnuta i kuchyňská linka včetně spotřebičů. Do ceny se nezahrnuje vybavení, které je vyobrazeno na vizualizacích, ani volitelné doplňky. Vyobrazené vizualizace mají informativní charakter.

Ulice Josefa Vávry se nachází u Komenského náměstí, které spolu s Palackého náměstí tvoří historické centrum města Ivančice. Ivančice jsou malebné jihomoravské město na soutoku Jihlavy, Rokytné a Oslavy. Historické centrum s renesančními domy, radnicí a zbytky středověkých městských hradeb korunuje kostel Nanebevzetí Panny Marie. Pár minut chůze se nachází autobusové nádraží Ivančice, náměstí a zhruba 10 minut od bytu je zastávka vlaku Ivančice, město směr Brno (přestup ve stanici Moravské Bránice). Výhodou je i dobrá dopravní dostupnost do Brna (cca 30 km), Moravského Krumlova (cca 12 km) a napojení se na dálnici D1.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 287 kWh/m2 za rok.

Celkem: 5 490 000 Kč
ID inzerátu: 7937446
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10125
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Josefa Vávry, Ivančice, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 65 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 3. podlaží
Typ vytápění: Lokální elektrické
Terasa: ano
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí