nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 69 m2

Josefa Vávry, Ivančice, okres Brno-venkov

4 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte dostupné bydlení v centru města Ivančice? Bohatá občanská vybavenost a infrastruktura, krásná příroda a spousta sportovního vyžití po okolí dělá z Ivančic za poslední roky vyhledávanou lokalitu pro bydlení. Bytový dům o pěti bytových jednotkách prošel nedávno kompletní rekonstrukcí.

Dispozičně se jedná o 2+1 o podlahové ploše 69,4 metrů čtverečních. Nachází se ve 2. NP a vstup do bytu je po schodišti ze dvora. Okna dvou pokojů jsou orientovaná do ulice Josefa Vávry, směrem na sever a okno kuchyně je orientované do dvora, tedy směrem na jih. Byt se skládá z předsíně o výměře 8,3 metrů čtverečních. Z předsíně je přístupná kuchyně o výměře 18,9 metrů čtverečních, která nabízí dostatečný prostor pro kuchyni i jídelnu. Z kuchyně je přístupný obývací pokoj o výměře 19,1 metrů čtverečních, kde se myslelo i na krb. Druhý pokoj je přístupný z předsíně a má výměru 15,9 metrů čtverečních. Koupelna společně s WC je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem. K dispozici je také samostatná šatna o výměře 3,1 metrů čtverečních.

Cena je uvedena včetně provize i právního servisu. V rámci kupní ceny je zahrnuta i kuchyňská linka včetně spotřebičů, která bude do bytu nainstalována do konce roku 2023. Do ceny se nezahrnuje vybavení, které je vyobrazeno na vizualizacích, ani volitelné doplňky. Vyobrazené vizualizace mají informativní charakter.

Ulice Josefa Vávry se nachází u Komenského náměstí, které spolu s Palackého náměstí tvoří historické centrum města Ivančice. Ivančice jsou malebné jihomoravské město na soutoku Jihlavy, Rokytné a Oslavy. Historické centrum s renesančními domy, radnicí a zbytky středověkých městských hradeb korunuje kostel Nanebevzetí Panny Marie. Pár minut chůze se nachází autobusové nádraží Ivančice, náměstí a zhruba 10 minut od bytu je zastávka vlaku Ivančice, město směr Brno (přestup ve stanici Moravské Bránice). Výhodou je i dobrá dopravní dostupnost do Brna (cca 30 km), Moravského Krumlova (cca 12 km) a napojení se na dálnici D1.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 287 kWh/m2 za rok.

Celkem: 4 950 000 Kč
ID inzerátu: 7937442
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10122
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Josefa Vávry, Ivančice, okres Brno-venkov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 69 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Lokální elektrické
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí