nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 43 m2

Železničářská, Plzeň, Doubravka, okres Plzeň-město

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví o velikosti 43 m2, který má díky zateplení nízké náklady na topení. Byt je po rekonstrukci a leží v oblíbené lokalitě na Doubravce. Původní dispozice byla 1+1 a ta je předělaná na 2+1.
Byt se nachází ve 4. patře v revitalizovaném zatepleném bytovém domě s novým výtahem. Náleží k němu sklep. V koupelně a WC je dlažba, v kuchyni a na chodbě je PVC a koberec a v pokojích je plovoucí podlaha. V ložnici je vestavěná skříň.
Koupelna i WC je zděná a má nové keramické obklady a rohovou vanu.
V bytě jsou nové omítky, nové elektro rozvody, okna jsou plastová a byt má i nové stoupačky. K bytu náleží sklep. Se sklepem je užitná plocha celkem 46 m2.
Výhodou je lokalita s dostatkem parkovacích míst v okolí a velkým přírodním parkem Homolka. V blízkosti je školka, škola, sportoviště, dětské hřiště, obchody i supermarkety, lékaři a ostatní občanská vybavenost. V těsné blízkosti je lékárna a zastávka MHD. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.
Náš TIP na příjemné bydlení v oblíbené lokalitě nebo na investici. S financováním rádi pomůžeme. Třída energetické náročnosti budovy: E - Nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7937409
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7637
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Železničářská, Plzeň, Doubravka, okres Plzeň-město
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 43 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 7
Podlaží: 5. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí