nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 80 m2

Hovorany, okres Hodonín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 530 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právních služeb

Tato nemovitost nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří chtějí získat rodinný dům s potenciálem vytvořit si vlastní domov dle svých představ.

Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům v obci Hovorany, okres Hodonín. Jedná se o cihlový rohový dům se 4 pokoji. Dům je patrový. V přízemí jsou 3 pokoje, kuchyně a koupelna, v podkroví je vybudován větší pokoj o velikosti 30 m2. Exteriér domu je po rekonstrukci - nová střecha (vazba, krov, krytina), zateplení, plastová okna, dům je podřezán. Interiér v přízemí, obzvlášť koupelna a kuchyně, je určen k rekonstrukci. Ke vstupu do podkroví jsou k dispozici dřevěné schody. Zastavěná plocha domu činí 259 m², celková plocha pozemku je 375 m². Za domem stojí menší stavba, která slouží k uložení zahradních věcí, případně jako dílna. Na dvorek navazuje menší zahrada, která má svažitý charakter.

Dům je vybavený základními inženýrskými sítěmi, jako je kanalizace a dálkový vodovod. Elektřina je zde ve standardním napětí 230 V., topení je zajištěno lokálním tuhým palivem. Přípojka plynu vede do domu.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, pošty a obchodů. Pro dopravu je k dispozici autobusové spojení. Hovorany jsou vzdáleny 11 km od Kyjova, 17 Km od Hodonína a 50 km od Brna. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 3 530 000 Kč
ID inzerátu: 7937399
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10058
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Hovorany, okres Hodonín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 80 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano