nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 96 m2

Jesenice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

10 250 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej bytu 96,7 m², byt 3+1 + 2 balkony + garážové stání + sklep + kóje. Byt je po kompletní rekonstrukci včetně rozvodů elektřiny, topení a nových topných těles. Topení je zajištěno centrálně pomocí plynu. V domě i bytě jsou kompletně vyměněny rozvody vody a topení. Dostatek úložného prostoru poskytuje šatna. Kuchyně je nově vyrobená a vybavená vestavěnými spotřebiči s dostatkem úložného prostoru.
Dispozici tvoří obývací pokoj (20,1 m²), s balkonem a kuchyní (8,45 m²), komorou (1,2 m²) oddělenou skleněnými posuvnými dveřmi, ložnice (13,5 m²) s balkonem, koupelna (4,95 m²) s vanou, sprchou a také nikou na pračku a sušičku, pracovna, samostatná toaleta, šatna (4,7 m²) a předsíň (7,36 m²). Obývací pokoj je orientovaný do ulice, ložnice s balkonkem a pracovnou do klidného vnitrobloku se zahradou.
V celém bytě jsou kompletně vyměněné vinylové podlahy, v koupelně a na toaletě je položená dlažba. Pokoje a chodba mají noční svícení s návěsným stropem. Dveře firmy Sapeli – moderní bezfalcové s hladkou linií dveří a zárubní, ze kterých nic nevyčnívá.
K bytu náleží vyzděný prostorný sklep (6,1 m²) a kóje (3,1 m²). Obyvatelé domu mohou parkovat ve dvoře, kde k bytu naleží parkovací místo.
Turisticky zajímavými oblastmi v okolí Jesenice je Průhonická obora u Zdiměřic a Osnice západně od Jesenice, dále Jílovský lesní komplex, který zasahuje až do údolí Botiče u Kocandy v Osnici. Od Prahy vede přes Průhonický park, Osnici a Horní Jirčany k Jílovému červeně značená pěší turistická trasa č. 0013, z centra Jesenice na ni navazuje žlutě značená trasa, která ji u Horních Jirčan kříží a pokračuje do Velkých Popovic. Značené cyklotrasy se vyhýbají území obce Jesenice a jejím vesnicím, sousedními obcemi vede na severní a západní straně Pražské kolo (A50) a na východní straně Greenway Praha-Vídeň (cyklotrasa č. 11). Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 10 250 000 Kč
ID inzerátu: 7937375
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20246
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Jesenice, okres Praha-západ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 96 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Podlaží: 2. podlaží
Typ vytápění: Ústřední plynové
Rok rekonstrukce: 2023
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano