nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 83 m2

Řezníčkova, Náchod, okres Náchod

3 650 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nově k prodeji prostorný byt 3+kk v Náchodě.

Nabízíme prostorný byt o rozloze 83 m2, nacházející se v 3. nadzemním podlaží. Tento byt prošel nedávnou rekonstrukcí a je připraven k okamžitému nastěhování. Jeho výhodná poloha v blízkosti Jiráskova gymnázia poskytuje atraktivní lokalitu, která se nachází v bezpečné a klidné části města Náchod.

Tento byt nabízí následující dispozici: vstupní chodba, koupelna, samostatná toaleta s výhledem na zámek, prostorná kuchyně s moderní kuchyňskou linkou a velkým obývacím pokojem, samostatná ložnice a dětský pokoj, který lze využít i jako pracovnu podle potřeby. Součástí bytu je také komora. Pro lepší představu o potenciálu bytu jsou k dispozici vizualizace, které ukazují, jak by byt mohl vypadat po provedených úpravách.

Sklep k bytu není. Místo ní je za domem dřevěná stavba s místností, kde lze uložit např. kola, kočárek nebo lze prostor použít pro uložení jiných věcí.

Náchod, malebné město v Královéhradeckém kraji České republiky, se vyznačuje bohatou historií a impozantním Náchodským zámkem, který přitahuje návštěvníky z celého světa svou nádhernou architekturou a historií. Město je známé také díky svým tradičním událostem a festivalům, které oživují jeho ulice. Díky své poloze blízko české hranice s Polskem je Náchod ideálním místem pro výlety do přírody a objevování okolních památek.

Byt je v osobním vlastnictví, s financováním Vám rádi pomůžeme.
Energetická náročnost budovy zatím nezjištěna, proto uvádíme G.

Celkem: 3 650 000 Kč
ID inzerátu: 7937311
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Řezníčkova, Náchod, okres Náchod
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 83 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 3. podlaží
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí