nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 178 m2

Arbesova, Žatec, okres Louny

6 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Včetně právních služeb a vkladu na katastr

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji udržovaný rodinný dům/vilu z 30 let minulého století. Nachází se v klidné části obce, ulice Arbesova v Žatci. Dispozice 6+1, s pěknou terasou a menší zahradou.
Jsou zde 2 koupelny a 2 samostatná WC. Dům nabízí velké možnosti využití, např. jako dvougenerační dům.
V suterénu se nachází velká garáž a sklepy. Ve zvýšeném přízemí je kuchyň, 3 pokoje, koupelna, samostatné WC, špajz a vchod do sklepa. Z mezipatra je vstup na půdu. V 1. patře jsou 3 pokoje, terasa, koupelna a WC. Místnosti jsou dostatečně přirozeně prosvětlené.
Ohřev teplé vody i topení je zajištěno plynovým kotlem. Střecha v perfektním stavu - šindel. Dům z návětrných stran zateplen. Okna dřevěná s izolačním dvousklem. Je zde instalován zabezpečovací systém se senzory pohybu.
Ve městě je veškerá občanská vybavenost, školky, základní i střední školy, lékaři, nemocnice, obchodní centra, různá sportoviště a v neposlední řadě také cyklostezka podél řeky Ohře, která nabízí možnost sportovního vyžití, relaxace a odpočinku.
V případě zájmu o prohlídku nás kontaktujte. S financováním koupě vám rádi pomůžeme. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 6 490 000 Kč
ID inzerátu: 7937260
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 1911
Stát: Česká republika
Kraj: Ústecký
Lokalita: Arbesova, Žatec, okres Louny
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 178 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Sklep: ano
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí