nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 155 m2

Petříkov, okres Praha-východ

13 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize a právního servisu RK

Ve výhradním zastoupení prodej RD 4+KK s vnitřním bazénem i terasou, o zastavěné výměře 155 m, na pozemku 1.392 m, obec Petříkov u Velkých Popovic, Praha - východ.

Hledáte-li místo k životu, které Vám bude poskytovat prostor pro klidnou práci z domova i dostatečný odpočinek, příjemné zázemí s jedinečnou atmosférou a poměrně nízké náklady na provoz, stojí tato nemovitost za Vaši větší pozornost.

Dům byl vystavěn roku 2008 a jedná se o netradiční dřevostavbu, neb je zhotovena z trámové konstrukce a impregnovaných dřevomodulů. Zatepleno minerální izolací uvnitř (60 mm) i vně (80 mm). Valbová střecha, krytina z bonského šindele, půdní prostor na uskladnění věcí. Nemovitost disponuje vrtanou studnou, napojena na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu i plyn. Rozvody vody a odpadů v plastu, elektřina vedena v mědi. Topení plynovým kotlem se zásobníkem, alternativně krbová kamna na dřevo s výměníkem, plastová okna s venkovními žaluziemi.

Stavba zahrnuje bazénovou přístavbu (48 m) z roku 2010, na které je pultová zelená střecha se sukulentní výsadbou. Podlahové vytápění i ohřev vody v bazénu zajišťuje samostatný plynový průtokový kotel, či krbová kamna s teplovodním výměníkem (výkon 16 kW), doplněna samostatnou sprchou a místností pro technické zázemí. Bazén je vybaven protiproudem i vířivkou a v rozměru - délka 5,2 m, šířka 3,2 m, hloubka 1,2m. Z této části domu oceníte přímý vstup do zahrady s krásným výhledem.

Na zahradě se nachází místo pro odpočinek s bambusovým zátiším, zelené ploty, které poskytují nevšední soukromí a klid. Vzrostlé ovocné stromy, maliny, okrasné keře, mnoho kultivarů různých květin i místo pro velké ohniště. Zahradní domek pro uskladnění náčiní a kol.
Příjezd vjezdovou bránou na dálkové ovládání a parkování na pozemku až pro 3 vozy.

Aktuální měsíční náklady na provoz cca 5tis. Kč.

Okolí nemovitosti je nadstandardně příjemné místo k procházkám, rybolovu, cyklistice, golfu, jezdectví, ale i na zimní sporty, bruslení, běžecké či sjezdové lyžování. V obci se nachází obchod, restaurace, mateřská školka, dětské hřiště, Horse Academy, další občanská vybavenost ve Velkých Popovicích (1,5 km) - pivovar, lední stadion, fotbalové hřiště, golfový areál, MŠ, ZŠ, obchody...

Dopravu zajišťuje autobus na vlakové nádraží Strančice či Prahu Opatov. Blízký nájezd na dálnici D1 (5 min.) směr Praha 17 km.

Možno financovat hypotékou, pomohu s jejím vyřízením. K dispozici je více fotek, vizualizace, 3D prohlídka, neváhejte mne kontaktovat, těším se na Vás. Ev. číslo: 30949.

Celkem: 13 990 000 Kč
ID inzerátu: 7937188
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 30949
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Petříkov, okres Praha-východ
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 155 m2
Užitná: 155 m2
Zastavěná: 155 m2
Pozemku: 1392 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: dřevostavba
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Rok výstavby: 2008
Terasa: ano
Internet: ano
Zahrada: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí