nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 460 m2

Hlavňovice, okres Klatovy

12 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabídkami bytů a domů praskají inzertní servery ve švech. Dnes, ale nabízím jedinečnou příležitost pro všechny, kteří hledají něco trochu jiného. Snili jste někdy o tom, že vlastníte dům v jedné z nejkrásnějších oblastí České republiky? Možná přišel právě teď čas si tento sen splnit.

Nemovitost se nachází ve vesničce Hlavňovice (asi 12 km od Sušice). V přízemí najdete kromě bytové jednotky 3+1 také útulnou restauraci s kapacitou 40 míst se salonkem pro 20 lidí a venkovní terasou. Restauraci můžete kromě rodinných oslav využít pro pořádání svateb, nebo firemních večírků. V druhém podlaží se nachází další byt 2+KK o rozloze 82 m2 a dále 5 kompletně vybavených pokojů kdy ke každému z nich náleží také koupelna s toaletou. Nemovitost disponuje užitnou plochou více jak 460 m2 a náleží k ni pozemky o celkové rozloze téměr 2,5 ha.

Dům je skvěle udržovaný a připravený k okamžitému nastěhování. Náleží k němu velká zahrada, tenisový kurt, pingpongový stůl, zahradní altánek, krb a dětský koutek. Wi-Fi připojení je samozřejmostí. Kromě domu jsou předmětem prodeje i přilehlé pozemky o rozloze 23 969 m2, které momentálně slouží pro chov zvěře nebo jako zemědělská půda.

A neméně zajímavé je i okolí. Místo si zamilujete už po otevření střešního okna pokoje. Kolem dokola se totiž zelenají rozlehlé louky a lesy. Místo je jako stvořené pro rodiny s dětmi, ale i páry nebo samotáře. Nedaleko se nachází hrad a zámek Velhartice, Rábí, Kašperk nebo vodní hrad Švihov. V Sušici stojí za návštěvu Muzeum Šumavy a po náročném dni návštěvníci ocení i možnost koupání v petrovickém bazénu. V létě si tu na své přijdou milovníci pěších výletů, cyklisté ocení nově vybudované trasy a nadšení budou také houbaři. V zimě je tato lokalita skvělým místem pro běžkaře a lyžaře, kteří mohou využít nedalekých sjezdovek na Javorné, v Hartmanicích nebo Železné Rudě, nebo také běžecké tratě v obci Keply. Hraniční přechod s Německem je vzdálený 25 km.

Zaujala vás nabídka? Tak mi zavolejte a já se na vás budu těšit na prohlídce. Mějte se fajn. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 12 900 000 Kč
ID inzerátu: 7937184
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10092
Stát: Česká republika
Kraj: Plzeňský
Lokalita: Hlavňovice, okres Klatovy
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 460 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: V bloku
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí