nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 190 m2

Rudolfa Gajdoše, Pavlov, okres Břeclav

10 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte bydlení, letní sídlo či provozovat ubytování mezi vinicemi přímo pod Pálavou? V tomto domě si splníte veškeré Vaše sny.
Prodávaná nemovitost se nachází v malebné vinařské obci Pavlov, přímo nad nejznámější vinařskou uličkou. Neodolatelné výhledy na celou Pálavu včetně samotné dominanty - Dívčího Hradu či nedaleké jezero dělá tento dům velice atmosferickým.
Jedinečné soukromí najdeš v domě s 2 samostatnými apartmány o velikost 3+1. Každý apartmán má 3 ložnice, samostatnou koupenu i vybavenou kuchyni. V horní části domu se nachází panoramatická terasa a velká šatna. V přízemním bytě o vel. 87m2 jsou 3 samostatné, neprůchozí pokoje, moderní koupelna se sprchovým koutem a zcela vybavená stylová kuchyně. Vrchní byt je situován podobně, v letošním roce zde proběhla rekonstrukce koupelny. ve sklepních prostorech se nachází sauna, WC a sprcha, V rámci domu je potenciál rozdělení bytových jednotek či rozšíření stavby. Na dům navazuje zahrada s ovocnými stromy. Možnost prodeje včetně vedlejšího pozemku - vinice určenému k budoucí zástavbě o ve 1218m2.

Před domem jsou pro Vás připravená 3 parkovací místa . V domě je i finská sauna včetně samostatné sprchy, za domem příjemný dvorek a rozsáhlá zahrada plná ovocných stromů. Je zde velký potenciál nejen v rozsáhlém sklepě, ale i samostatně zakresleném menším domku na dvorku. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 10 990 000 Kč
ID inzerátu: 7937032
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19397
Stát: Česká republika
Kraj: Jihomoravský
Lokalita: Rudolfa Gajdoše, Pavlov, okres Břeclav
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 190 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 2. podlaží
Umístění objektu: Řadový
Terasa: ano
Sklep: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí