nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 148 m2

Nad stanicí, Praha, Veleslavín, Praha 6

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

cena u makléře

Dům z 30-tých let prošel průběžnou renovací v letech 2007-2009. Disponuje čtyřmi pokoji, dvěma koupelnami s wc a kuchyní celkem ve dvou podlažích.
Dostatek úložných a skladovacích prostor zajišťuje částečné podsklepení domu a prostorná přilehlá garáž.
Soukromí a klid ideální pro odpočinek pak nabízí vkusně udržovaná zahrada se zahradním krbem s posezením, a zastřešeným parkovacím stáním.
Díky kombinaci klidu, dostatku zeleně včetně bezprostřední blízkosti Královské obory Hvězda a Divoké Šárky, výborné dostupnosti do centra Prahy a na letitě Václava Havla všemi druhy MHD (stanice metra Veleslavín 4 min. chůze) tato čtvrť představuje ideální místo pro ty, kteří chtějí žít v příjemném klidném prostředí s moderními pohodlím a zároveň mít snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti,
Tento rodinný dům je ideální pro ty, kteří hledají komfortní a klidné bydlení v Praze s blízkým přístupem ke všem důležitým službám.
Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7937003
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19635
Stát: Česká republika
Kraj: Praha
Lokalita: Nad stanicí, Praha, Veleslavín, Praha 6
Kategorie: Rodinné domy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 148 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Řadový
Sklep: ano
Plyn: ano