nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 78 m2

M. Chlajna, České Budějovice, České Budějovice 2, okres České Budějovice

3 100 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání

Máte velkou rodinu a už se nevejdete do malého bytu? Což takhle ho vyměnit za větší? Kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 4+1 v Českých Budějovicích splňuje veškeré atributy městského bydlení a zároveň zprostředkuje citlivé spojení s přírodou.

Světlý a velmi prostorný byt se zděnou lodžií, který se nachází v osmém patře revitalizovaného panelového domu má čistou podlahovou plochu 78 m2, k tomu téměř čtyřmetrovou lodžii s netradičním tvarem a sklepní kóji v přízemí domu. Z obývacího pokoje je dech beroucí výhled do zeleně a na nedaleké šumavské kopce.

Dominantou bytu je zejména veliký dětský pokoj o ploše více než 16 m2. Máte-li ale větší děti, nebo kluka a holčičku, můžete z něj jednoduše udělat 2 samostatné neprůchozí pokoje. Původní dispozice bytu totiž byla 4+1, upravená na 3+1. Širokou chodbu je možné využít k uložení vašich věcí.

S dětmi můžete trávit čas na nedalekých hřištích nebo vyběhnout do blízkého lesa. Školu a školku máte za rohem a stejně tak nákupní centrum a restaurace.

Bytový dům je po kompletní revitalizaci, velmi čistý a udržovaný. Družstvo již započalo s převody bytů do osobního vlastnictví, ale převod tohoto bytu je v tuto chvíli nejistý. Koupi bytu je možné financovat hypotékou se zástavou na jiné nemovitosti.

K tomu abyste se mohli do tohoto bytu co nejdříve nastěhovat už potřebujete jediné přijďte si ho prohlédnout osobně. Ráda vás bytem provedu, tak mi zavolejte. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 3 100 000 Kč
ID inzerátu: 7936878
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10056
Stát: Česká republika
Kraj: Jihočeský
Lokalita: M. Chlajna, České Budějovice, České Budějovice 2, okres České Budějovice
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: družstevní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 78 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 9
Podlaží: 9. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí