nezadáno
ne

Prodej penzionu, 300 m2

Jablonné v Podještědí, Heřmanice v Podještědí, okres Liberec

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu CENA K JEDNÁNÍ

Exkluzivní nabídka: Prodej bývalého motorestu STOP v Heřmanicích v Podještědí.

Nabízíme jedinečnou příležitost k zakoupení bývalého motorestu v katastru obce Heřmanice v Podještědí, nacházejících se na hlavní spojnici mezi Novým Borem a Libercem. Tento objekt nabízí neomezený potenciál pro podnikání a vytvoření vlastního konceptu, zároveň si zachovává svůj původní ráz.

V přízemí se nachází plně vybavený bar, restaurace s kompletní kuchyní, sklady pro zásoby a pohodlná toaleta pro zákazníky. První patro disponuje čtyřmi prostornými pokoji s vlastním sociálním zařízením, které lze využít pro ubytování hostů nebo zaměstnanců. Druhé patro nabízí tři další pokoje se společným sociálním zařízením, které mohou být využity pro ubytování hostů, zaměstnanců nebo jako další prostory dle potřeby.

Voda je z vlastního vrtu, což znamená, že nemusíte platit za vodní dodávky, elektrická energie k dispozici ve standardním napětí 220/380V, odpad je sveden do vlastní jímky. Pro vytápění objektu slouží elektrické přímotopy. Velkou výhodou této nemovitosti je soukromé parkoviště pro vaše zákazníky. Nabídka také zahrnuje veškeré zařízení a vybavení v motorestu.

Nemovitost poskytuje neomezené možnosti pro rozvoj a investice, ačkoli budou v budoucnu nutné určité rekonstrukce. Je to vynikající příležitost pro podnikatele v oblasti pohostinství a ubytování.

Nepropásněte tuto příležitost získat svůj vlastní podnik v krásném prostředí Podještědí. Pro více informací nebo prohlídku nemovitosti, nás kontaktujte hned! V případě zájmu pomůžeme s financováním. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.78/2013 Sb..

Celkem: 4 900 000 Kč
ID inzerátu: 7936666
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 7604
Stát: Česká republika
Kraj: Liberecký
Lokalita: Jablonné v Podještědí, Heřmanice v Podještědí, okres Liberec
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Penziony
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 300 m2
Zastavěná: 200 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Lokální elektrické
Elektřina: ano