nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 509 m2

Holetín, Horní Holetín, okres Chrudim

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 390 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně odměny RK

Dobrý den,

nabízím k prodeji rodinný dům na pozemku o velikosti 990 m2 na adrese Horní Holetín 18.

Dům je možné rozdělit na 4 menší bytové jednotky.

Velikost zahrady je možné upravit.

Zastavěná plocha domu je 260m2

Předmětem prodeje je solitérní zděná stavba bývalé zemědělské usedlosti odhadem z počátku 20. století. Obytná část byla vystavěna do dnešní podoby odhadem v 60-70. letech. V r. 2015 osazena nová okna, 2017 nová vodárna. Rodinný dům má celkem tři vstupy a je proveden s obytným přízemím, kde se nachází byt 3+KK a druhý byt 3+KK-jehož dva pokoje jsou situované v podkroví, na ostatní ploše podkroví je stavebně neupravená půda.

Dům je tradiční zděné konstrukce, půdorysu L se dvěma hřebeny, zastřešení sedlovou resp. polovalbovou střechou s AZC šablonami, resp. plechovou falc. krytinou, příprava TUV el. bojlerem, vytápění řešeno ÚT s kotlem na TP, plastová okna, stropy dřevěné trámové, resp. Hurdis.

V interiéru objektu byla zahájena rekonstrukce, byly osekány omítky, vybouráno hyg. zařízení, kuchyně, čisté podlahy apod. Aktuálně proběhlo vyvložkování komínu.

Stavba rodinného domu je situována v širším centru obce, vlevo podél hlavní průjezdní komunikace, ve směru na Hlinsko, u odbočky na Ranou. Vzdálenost do středu obce cca 350m. Okolní zástavbu tvoří stávající solit. RD s pozemky, v sousedství obchod, ZŠ/MŠ a přes silnici kostel. Jedná se o lokalitu vhodnou k bydlení. Obec Holetín leží cca 3,0 km SV od Hlinska a 25km JV od Chrudimi. V obci se nachází základní OV jako OÚ, ZŠ, MŠ, pošta, obchod, hostinec, firmy a živnostníci, další služby v Hlinsku a plná OV v Chrudimi.

Tato cena je již zcela konečná bez možnosti další slevy a platí do konce listopadu. Od prosince nastupuje stavební firma a zahájí se rekonstrukce.

Pro více informací mě prosím kontaktujte

Realitní makléř
Martin Socha Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb..

Celkem: 2 390 000 Kč
ID inzerátu: 7936535
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20167
Stát: Česká republika
Kraj: Pardubický
Lokalita: Holetín, Horní Holetín, okres Chrudim
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 3 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 509 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný